Uredništvo | 8. 4. 2024, 08:59

Na slovenski televiziji žalujejo: umrl njihov nekdanji sodelavec

Profimedia

Novica je pretresla številne.

V uredništvo slovenske televizijske postaje Ptujska televizija PeTV v teh dneh žalujejo. Zaposlene je razžalostila vest o prezgodnji smrti njihovega nekdanjega sodelavca, umrl je Beno Gregorec

"V spominu Benu Gregorcu. Leta 2005 je prve majhne, a resne korake naredila Ptujska televizija PeTV. V prvi ekipi je bil tudi Beno Gregorec, ki se je podobno kot ostali njegovi mladi sodelavci spoznaval z novinarskim delom in je bil nekaj let standarden član televizijske ekipe. Delal je kot novinar, poročevalec in napovedovalec. V teh letih dela na televiziji je Beno Gregorec prispeval svoj delež k razvoju in napredku Ptujske televizije PeTV. Dopoldan nas je žal vse presenetila žalostna novica o smrti našega bivšega sodelavca. Beno, hvala za vse in počivaj v miru! Ekipa Ptujske televizije PeTV," je ptujska televizija zapisala na svojem uradnem Facebook profilu.

Novica je pretresla tudi številne uporabnike družbenih omrežij, ki se poslavljajo od Gregorca. "To je bila prva ekipa PeTv. Z njimi sem imela en mesec zelo intenzivne treninge govora in nastopanja pred kamero. Večina zelo dobrih in obetavnih žal ni ostala na PeTv. Beno je še posebej izstopal," je zapisala ena od uporabnic Facebooka, preberemo lahko tudi: "Grozno, nerazumljivo. Zelo dobra in prijazna oseba. Globoko sožalje. Počivaj v miru."

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol