Uredništvo | 17. 6. 2024, 08:46 | Vir: Cosmopolitan

Ko je Golob iz Dallasa prišel domov, ga je čakalo presenečenje: "Tri dni me ni bilo ..."

Profimedia

Potem ko je pretekli teden predsednik vlade navijal za Dončića v Dallasu, je zdaj s svojimi sledilci delil košček svoje zasebnosti.

Predsednik vlade Robert Golob in njegova izbranka Tina Gaber sta se vrnila v Ljubljano, kjer je našega premierja pričakalo prav prijetno presenečenje, ki se mu ni mogel načuditi.

"Tri dni me ni bilo - ni podivjala le politična scena, temveč tudi moj vrt ... prava jungla!" se je oglasil v Instagram zgodbi in pokazal, kako je odrezal ogromno cvetačo. Nad svojim pridelkom je bil tako zelo navdušen, da je pred fotografskim objektivom ponosno pridržal ogromno cvetačo. Kot kaže, imata z izbranko Tino Gaber doma visoko gredo, kjer imata posajene nekaj zelenjave, da zadovoljita potrebo po domačem pridelovanju zelenjave. 

"Nekoč, nekje ... v tistih bolj mirnih časih ... sem imel njivo. Ne samo, da sem jo imel, na njej sem preživljal vse vikende. Delo z zemljo ima zame neverjetno pomirjujoč učinek.  A kaj hočeš, življenje me je spet odpeljalo v Ljubljano. Ampak se ne dam. Sploh, ker vem, da narava tudi med betonom najde svojo pot in rodi čudeže. Tole sem odrezal med polčasom tekme z Danci," je zapisal pod fotografijo, s katero je razkril, da je spremljal napet nogometni obračun in prvo tekmo Slovenije na tem evropskem prvenstvu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Golob (@_robertgolob_)

Od vrtnarja do navijača

Tako kot večina Slovencev v teh dneh stiska pesti za Luko Dončića in njegovo ekipo Dallas Mavericks ter za Slovenijo na evropskem prvenstvu v nogometu, je tudi predsednika vlade popadla navijaška evforija.

Pretekli teden se je s Tino Gaber odpravil v Dallas, kjer sta si ogledala dve tekmi finala NBA ter navijala za našega vrhunskega Dončića. Kot je razkril Golob, si je s tem potovanjem uresničil sanje.

"Gre za povsem zaseben obisk, vse sem si plačal sam. Luko spremljam dobesedno vsako tekmo, odkar je podpisal za NBA, in to je šest let neprespanih noči. Res sem ponosen nanj in verjamem, da so tudi vsi Slovenci," je odgovoril na vprašanje o obisku Dallasa. Ob tem pa se je moral soočiti z očitki iz Slovenije o njegovem dopustu ob nepravem času, saj je izpustil mirovno konferenco za Ukrajino, ki je potekala v Švici.

Novo na Metroplay: Luka Mesec o sedanjem delu vlade in dosežkih, ki bi jih izpostavil