L. PA. | 27. 3. 2024, 11:10

Tudi v prestižnem kompleksu Schellenburg bo živilska trgovina: katera in kdaj lahko pričakujemo odprtje?

Uredništvo

Išče se že ekipa, ki bo delala v novi trgovini.

Ko se je oktobra uradno odprl najprestižnejši stanovanjski kompleks v Ljubljani Palais Schellenburg, je bilo govora tudi o tem, kaj bo naseljevalo pritlične prostore v obsegu 6500 kvadratnih metrov, ki so namenjeni poslovni dejavnosti.

Uredništvo

Petra Skočir iz družbe Reitenburg za razvoj nepremičnin je tedaj dejala, da bo v kompleksu trgovina Dm, salon s pohištvom in dodatki za dom, restavracija in prostor s tiho storitveno dejavnostjo: živilska trgovina višjega razreda, lekarna ali banka.

Salon s pohištvom in dodatki za dom Eicholtz se je medtem že odprl, trgovina Dm naj bi se odprla maja, Forbes Slovenija pa zdaj poroča, da je investitor neuradno našel tudi najemnika za prostor s tiho storitveno dejavnostjo: to naj bi postal živilski trgovec Mercator, ki je že začel iskati ljudi za novo lokacijo.

Schellenburg se pridružuje preostalim stanovanjskim soseskam, ki imajo v pritličnih prostorih živilske trgovine.

Schellenburg se pridružuje preostalim stanovanjskim soseskam, ki imajo v pritličnih prostorih živilske trgovine.

Uredništvo

Zunaj že oglas za delo

V oglasu za delo je zapisano, da iščejo ekipo, ki bo delala v Marketu Kolizej v sodobni soseski Schellenburg, razpis za prijavo pa je odprt do 14. aprila.

Na Mercator in družbo Reitenburg smo se obrnili po dodatne informacije, a so nam iz Mercatorja sporočili, da poslovnih odločitev ne morejo komentirati.

Trgovina, še piše Forbes Slovenija, naj bi se odprla jeseni, po ponudbi pa naj bi bila podobna trgovini v Maximarketu. Schellenburg se tako pridružuje preostalim stanovanjskim soseskam, ki imajo v pritličnih prostorih živilske trgovine: v Situli je Eurospin, v Šumiju, stolpnicah Spektra v Šiški in Bellevue Living nasproti Tivolija pa najdemo Lidlove trgovine. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord