R.S. | 20. 11. 2022, 13:42

Še en primer sumljivega nagovarjanja otroka: punčko je želel zvabiti v bel kombi

Fotografija je simbolična.

Profimedia

"Vprašal jo je, kako bi prišel do Jagra. Ko mu je razložila pot, ji je rekel, da se ne bo znašel in jo povabil, če bi šla z njim," je zapisala mati deklice. 

V Pomurju se je zgodil incident, kjer je neznanec iz belega kombija ogovarjal deklico. Na Facebooku je zaskrbljena mama objavila zapis, ki svari druge starše pred sumljivim neznancem, ki preži na otroke. 

Zgodilo se je v Odrancih, kjer se je sumljivi moški približal dekletu. Vprašal jo je za smer do trgovine Jager, ko je prejel odgovor, pa jo je hotel zvabiti v svoj kombi. Dekle je vedelo, da ne sme vstopati v vozila neznancev, zato povabila ni sprejela. Voznik se je kasneje odpeljal.

Daniel Novakovič/STA

"Starši pozor! Danes okoli 16. ure je v Odrancih neznanec iz belega kombija ogovarjal najino hčerko Tijo. Vprašal jo je kako je, kako bi prišel do Jagra. Ko mu je razložila pot, ji je rekel, da se ne bo znašel in jo povabil, če bi šla z njim. Ker seveda ve, da ne sme z neznancem, ni sprejela povabila. Na našo srečo se je vse dobro izšlo, saj se je odpeljal. Seveda Tija in Tim vesta, da ne smeta v neznane avtomobile in kombije, saj se o tem pogovarjamoPazimo na naše otroke," je zapisala avtorica zapisa. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol