R. K. | 28. 11. 2022, 13:43

Viralni posnetek, ki je do solz nasmejal Slovence, znova aktualen: "Za božič bomo ..." (VIDEO)

Profimedia/Youtube/frajtonar1/fotomontaža

Družbena omrežja je pred leti preplavil video mlade Slovenke, ki je državljanom razkrila, kaj z družino počnejo na božični večer.

Izsek iz prazničnega programa ene od slovenskih televizij, med katerim je voditeljica neimenovano slovensko mladostnico vprašala, kako bodo v njihovi družini preživeli božični večer, je do danes postal zimzelen. Ob njenem iskrenem odgovoru, ki je bil najbrž pomešan tudi z nekaj treme, pa je obrv dvignil marsikateri gledalec

Posnetek je nastal pred nekaj leti na božični večer med javljanjem v živo na televiziji POP TV. Voditeljica je po maši v eni izmed od slovenskih cerkva intervjuvala vernike. Pred mikrofon je stopilo dekle, ki je povedalo, kako bodo z družino preživeli božični večer. Njen odgovor je marsikoga iskreno nasmejal. Večkrat je namreč poudarila, da so z družino večinoma doma

"Večinoma smo z družino doma," je svoj odgovor na novinarkino vprašanje začela mlada vernica in pojasnila, da bodo k polnočnici morda prišli, morda pa ne, saj starši večinoma delajo. "Večinoma smo za božič doma, praznujemo družinsko, vsi smo doma," je nadaljevala.

Povedala je še, da so vsak večer za božič doma, na polnočnico pa pridejo, če sta starša prosta, "če pa ne, potem pa smo doma", je zaključila.

Posnetek je hitro postal viralen, saj ima do danes že več kot pol milijona ogledov na YouTubu.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol