R. K. | 3. 8. 2022, 15:57

Se tudi vi sprašujete, kam je izginila Darja Zgonc? Imamo odgovor

Aleksandra Saša Prelesnik

Minil je že dober mesec, odkar se je priljubljena voditeljica nazadnje pojavila pred kamero. Je zapustila televizijo?

Na komercialni televiziji Pop TV vladajo izredne razmere. Že dlje časa je namreč odsotna ena izmed najbolj izkušenih voditeljic te televizije - Darja Zgonc. Kaj je razlog za njeno odsotnost?

Težave so se začele že pred desetimi leti

Odkar je Darja Zgonc nazadnje vodila informativno oddajo 24ur, je minilo že več kot mesec dni. Številni gledalci se vse od takrat sprašujejo, kam je znana voditeljica izginila. V krogih blizu Pop TV namreč krožijo govorice, ima težave s hrbtom in da je vprašanje, če se bo lahko vrnila pred kamere. Da informacije o njenih težavah držijo, je nedavno potrdila za revijo Lady. 

Aleksandra Saša Prelesnik

Povedala je, da jo je pred štirimi tedni tako močno vrezalo v hrbtu, da se je sesedla. Zgodilo se je pri dvigu bremena, kjer je naredila "samo manjši, nekoliko nenadzirani gib". Kot je razkrila, se ji je to prvič zgodilo pred približno desetimi leti, težave pa so se sedaj ponovile. "Težko opišem, kako zelo me je bolelo tokrat. Brez močnih protibolečinskih tablet ne bi zdržala", je dejala za omenjeno revijo. 

Če bo vse po sreči, bo do jeseni nazaj

Skoraj bi morala tudi na operacijo, ki pa se je zelo boji, zato se bo zanjo odločila le, če ne bo druge rešitve. Stanje se ji je s pomočjo terapij in vaj, ki ji jih je predpisal terapevt, pred dnevi že začelo izboljševati. "Zdaj lahko že malo hodim in trdno verjamem, da bom še pred jesenjo spet nazaj na sceni", je dejala v izjavi za Lady. 

Aleksandra Saša Prelesnik

Zgončeva se je zaradi težav s hrbtenico morala že pred leti odpovedati tenisu, ki je njen najljubši šport. Če ni ravno pred kamerami, tudi visokih pet iz istega razloga več ne nosi.

Zaradi njene daljše odsotnosti ravno v času dopustov, naj bi na največji komercialni televiziji vladale izredne razmere. Kot so še namignili v reviji Lady, se kaj lahko zgodi, da se bo v bližnji prihodnosti v informativnih oddajah televizije Pop TV znašel tudi kak nov obraz.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord