R. K. | 14. 10. 2022, 09:58

Zvezdniku resničnostnega šova sredi noči izropali hišo: prosi za pomoč

Profimedia/Facebook/Kristian Bamburač/fotomontaža

Nesrečnik je ostal brez celotne kopalniške opreme, kuhinjskih aparatov in še marsičesa. Izginile so celo noge za kuhinjsko mizo.

Da nepridipravi ne počivajo in so pri tatvinah tudi precej predrzni, dokazuje objava zvezdnika resničnostnega šova Bar Kristiana Bamburača, ki je zaokrožila po Facebooku. V njej sporoča, da so mu v noči s ponedeljka na torek v bližini Borovnice ukradli opremo iz nove, še nevseljene hiše. Kot je zapisal, so bile ukradene reči težko prigarane.

V nadaljevanju je objavil daljši seznam ukradenega. Med drugim so mu tatovi odtujili dve toplotni črpalki, zunaje in notranje enote klime in celo dve straniščni školjki s pokrovi. Izginili so še bide in štrirje umivalniki s pipami ter komplet kopalniške opreme, vključno s pokrivnimi ploščami in ročkami za prho, s katerimi so bile opremljene tri kopalnice.

Za informacije ponuja nagrado

Poleg kopalniške opreme so zvezdniku ukradli tudi sistem ozvočenja ter kuhinjsko opremo, vključno z mikrovalovno pečico, dvema plinskima kuhalnim ploščama in pečico. Pa tudi dve stropni in šest ambientnih luči.

Pogreša tudi 130 kvadratnih metrov hrastovega krtačenega parketa, noge za jedilno mizo in nekatere drobnarije. Slovenec, ki je postal tarča nepridipravov, uporabnike Facebooka prosi, da ga obvestijo, če bi na ukredene stvari kje naleteli. Za informacije, ki bi pomagale izslediti tatove, ponuja bogato nagrado.