A. B. | 5. 4. 2022, 19:58

To je mamica z NAJVEČ otroki v Sloveniji. Si upate uganiti, koliko jih ima?

Profimedia

Ne enega, ne dva, ne tri ... niti pet. Njenih otrok ne morete prešteti niti na prste svojih rok. 

45-letna Mija Cerar je po izobrazbi gradbenica, v prostem času pa ljubiteljska glasbenica, ki v prvi vrsti življenje posveča svoji veliki družini. Najstarejši sin ima 25 let, pred kratkim pa se jim je pridružil še en član družine – sin Gabrijel. 

Novico o sinu svojega zadnjega otroka je delila na Facebooku, ob tem pa tudi izdala, da je Gabrijel že njen 13. otrok. 

Od kod želja po tako veliki družini? 

V intervjuju za portal SiolNET je Mija povedala, da je tudi sama odraščala v veliki družini, tako da si je zase tudi to zmeraj želela: "Pri nas doma je bilo pet otrok, v moževi družini je bilo pet otrok. Zato sem si tudi sama vedno želela večjo družino." Kot je povedala za Planet TV, veliko časa preživijo skupaj, si med seboj pomagajo in se drug od drugega učijo. 

"V bistvu so naša jutra videti kot film Količinski popust. Otroci so zelo samostojni, zato poskrbim le za najmlajše," je mamica zaupala v intervjuju za Planet TV. 

Vendarle pa Mija kljub svoji materinski vlogi najde čas tudi za glasbo. Kot je povedala za spletni portal Aleteia, je v času, ko "je bil Gabrijel še v trebuščku" posnela novo pesem z naslovom Mamice ljubimo rože. Videospot zanjo je posnela le nekaj dni pred odhodom v porodnišnico.
Prisluhnite njeni novi pesmi: 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord