A. B. | 12. 12. 2022, 08:15

Slovenska vplivnica, ki je pri 26 letih prebolela raka, delila čudovito življenjsko prelomnico

Elle

O sebi pravi, da je večna optimistka in da se je bo rožnata pentlja držala vse življenje. Zato še toliko bolj ceni trenutke z družino in prav ta je še posebej prikupen. 

Jana Koteska je uspešna manekenka, spletna vplivnica, ukvarja se tudi z notranjim oblikovanjem. V svojem življenju je prestala marsikaj, med drugim raka na dojki, ki ga je prebolela pri 26 letih, a sama pravi, da je prav zato večna optimiska, kot je zaupala tudi v ELLE podkastu.

Tokrat je na Instagramu delila utrinek in zapisala, kako se spominja trenutkov, ko je izvedela, da je čas, da se odpravi v bolnišnico in povije svojega drugega otroka, deklico Ivo.

"Sedela sem na tem mestu ..."

"5. decembra 2021 sem sedela na tem mestu in razlagala, da pri nas doma nismo nikoli praznovali Miklavža in da ne vem, če bo zdaj kaj nosil," je zaupala v začetku objave na Instagramu, s katerim je obeležila prvi rojstni dan hčerke Ive. "Isti večer mi je začela odtekati voda in sem panično klicala Nastjo. Potem sem si do konca še pripravila 'tisto torbo' in se počasi odpravila v porodnišnico," je nadaljevala s pripovedovanjem zgodbe o tem, kako je povila hčerko in jo poimenovala kot "Miklavževo Ivo". Ob zapisu je delila fotografije družinskega praznovanja, kjer je svečke v imenu mlajše sestre pihnil sin Vran, saj je ta za to še premajhna. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Koteska (@janakoteska)

Več o njeni zgodbi lahko prisluhnete TUKAJ (KLIK). 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol