K. Ž. | 5. 3. 2024, 08:31

Smrt v znani slovenski družini: tako čustveno so se poklonili pokojniku

Profimedia

Družina se mu je v čustvenem zapisu zahvalila za vse.

Tragična usoda je doživela družino Repovž iz Šentjanža. Poslovil se je namreč Jože Repovž, ki je ta svet zapustil v 67. letu starosti. Znana gostilna je novico o tragični smrti delila na svojem Instagram profilu, kjer so zapisali: "Oči! Tvoja izjemna borbenost, pogum in želja do življenja nam bo za vedno navdih na nadaljnji poti. Čeprav nam je v teh trenutkih težko, se veselimo življenja in prihodnosti, saj si nam s svojimi vrednotami pokazal, katere stvari so pomembne. Ustvaril si družino, ki trdno stoji skupaj in bo ponosno nadaljevala tvojo začrtano pot. Hvala za vse!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gostilna & Eko Kmetija Repovž (@gostilnarepovz)

Družina Repovž je sicer znana po svoji vrhunski gostilni Repovž na Dolenjskem. Gostilna Repovž predstavlja njihovo družino kot tudi tradicijo. Ponaša pa se z dolgoletnim obstojem, saj so jo njihovi predniki odprli že pred 300 leti, ves čas pa je ostala v družinski lasti.

Pogreb pokojnika bo v torek, 5. marca 2024 ob 16. uri na pokopališču Šentjanž na Dolenjskem. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist Društva uroloških bolnikov.