STA/P.M. | 10. 4. 2023, 18:05

Pripravite se, po praznikih nam bo vreme precej zagodlo

Profimedia

Ob pogledu na vremensko napoved za naslednje dni lahko samo rečemo, da smo imeli zares čudovit konec praznikov. Žal bo kmalu sledila sprememba.

Ponoči se bo zmerno pooblačilo. Najnižje jutranje temperature bodo od -1 do 2, na Primorskem do 6 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. V torek bo zmerno do pretežno oblačno, največ sonca bo na Primorskem. Zvečer bo ponekod v severnih krajih rahlo deževalo. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 17 stopinj Celzija.

Dež vse do petka

Ponekod bo pihal jugozahodni veter. V četrtek bo oblačno s padavinami. Meja sneženja se bo spustila pod 1000 metri nadmorske višine.

V petek dopoldne bo še deževalo, popoldne pa bodo padavine od zahoda postopno ponehale, je še zapisano na spletni strani Arso. Višinsko jedro hladnega zraka se je pomaknilo nad južno Italijo in južni Balkan. 

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči se bo postopno zmerno pooblačilo, ob severnem Jadranu pa bo še delno jasno. V torek bo ob severnem Jadranu delno jasno, drugod zmerno do pretežno oblačno. V krajih severno od nas bodo krajevne plohe.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol