21. 7. 2022, 20:58

Ste ju videli? 2 mladoletnika sta izginila na območju Kranjske Gore

Policijska uprava Kranj

Ločila sta se od ostalih pohodnikov, po do sedaj zbranih podatkih pa sta bila nazadnje opažena na Plavškem rovtu.

Kranjskogorski policisti so prejeli prijavo o dveh pogrešanih mladoletnih osebah. Izginila je 16-letna Penelope Murat in 17-letni Swen Gaudin Jeangoyut.

Penelope ima rjave lase do ramen in očala z dioptrijo. Visoka je 155 centimetrov, suhe postave, oblečena je v modro majico s kratkimi rokavi, na levi strani pa ima logotip. Nosi kratke rjave hlače in nahrbtnik s privezano spalno vrečo rjave barve.

Policijska uprava Kranj

17-letni Swenn je visok 170 centimetrov, ima športno postavo in blond lase. Oblečen je v modro majico s kratkimi rokavi, kratke rjave hlače in nosi nahrbnik rjave barve. Oba sta francoska državljana.

Policijska uprava Kranj

Omenjena sta se na območju Mlinca proti Dovški babi, ločila od ostalih pohodnikov. Po do sedaj zbranih podatkih, sta bila nazadnje opažena na Plavškem rovtu, kasneje pa na območju Jesenic. Med navedenimi kraji prehajata peš lahko pa tudi z avtoštopom ali na drug način.

Vse, ki bi o osebah navedenega opisa karkoli vedeli povedati, policisti prosijo, naj pokličejo na številko 113 ali anonimno telefonsko številko 080 1200.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol