N. V. | 27. 4. 2023, 08:41

Ste podjetnik, ki vas tarejo številne skrbi? Udeležite se dogodka, kjer boste rešili vse izzive

Profimedia

Na svoja vprašanja boste lahko dobili odgovore na številnih panelih v okviru poslovnega dogodka.

Ste podjetnik in bi si želeli z drugimi podjetniki izmenjati ideje, izkušnje in stike v digitalni trgovini? Adria Summit je regionalni poslovni dogodek, zasnovan prav s tem namenom.

Dogodek bo potekal med 3. in 7. majem na dveh lokacijah – v Umagu na Hrvaškem in v Portorožu v Sloveniji. Že drugo leto zapored bo združil voditelje in strokovnjake iz regije, ki se bodo med dvodnevno konferenco imeli priložnost pogovarjati o globalnih trendih, ki vplivajo na poslovno okolje v regiji.

Adria Summit - rešitev za izzive, s katerimi se spopadate

Če so lani prevladovale teme, kot so postpandemično okrevanje gospodarstva, težave v globalni dobavni verigi in nenaden porast inflacije, se letos pričakujejo teme, ki se nanašajo:

  • na vpliv umetne inteligence na digitalno poslovanje,
  • nadaljnje inovacije na tržnih in poslovnih modelih,
  • možne bančne krize in njihove posledice na likvidnost podjetij
  • ter izzive, s katerimi se srečujejo tako mladi kot tudi izkušeni podjetniki na lokalnih trgih.
Adria Summit

Adria Summit posebno pozornost posveča inovativnemu podjetništvu kot gonilniku vseh sprememb. Za to bo organiziran poseben del programa, na katerem bo nekaj izbranih inovativnih podjetij, ki so premagala začetne izzive in dosegla fazo pospešenega rasti, dobilo priložnost, da svoje izkušnje deli z drugimi v prisotnosti predstavnikov investicijske skupnosti. Od poslovnih angelov, preko tveganih skladov in zasebnega kapitala do velikih institucionalnih vlagateljev.

Adria Summit

Cilj organizatorja je pokazati dobre primere in skozi odprto komunikacijo med start-up skupnostjo, tehnološkimi razvojnimi centri, strokovnimi investitorji in državnimi institucijami vplivati na izboljšanje okolja za razvoj inovativnega podjetništva s skupno vizijo naprednejše in bolj humane družbe.

Več kot 60 predavateljev na 8 panelih bo poskušalo odgovoriti na pereča vprašanja ali vsaj sprožiti diskusijo. Na dogodek se lahko prijavite na spletni strani Adria Summit.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol