26. 5. 2022, 10:53

Ste videli, kaj so počele medicinske sestre pred UKC Ljubljana?

UKC Ljubljana/posnetek zaslona

V UKC Ljubljana so ob dnevu zdravja tega zabeležili na prav poseben način. Zdravje zaposlenih je izjemno pomembno, saj brez tega ne morejo pomagati nikomur drugemu. 

Medicinski delavci so se zbrali na ploščadi pred urgentnim centrom in že sedmo leto zapored skupaj ... potelovadili! Organizatorka Nataša Dernovšček Hafer, ki dogodek organizira vsako leto, je organizacijo zapeljala z besedami: "Le zdrav in zadovoljen delavcev je lahko kos vsem izzivom sodobnega delovnega okolja!"  

Jutranja telovadba ob 9. uri 

Jutranjo telovadbo je vodil trener, ki je zaposlene usmerjal k različnim vadbenim aktivnostim. Njegov glas je odmeval daleč naokoli, svojo poskočno energijo pa je prenesel tudi na udeležence, ki so poskočno stegovali roke in noge in uživali ob jutranji sprostitvi.  

UKC Ljubljana/posnetek zaslona

V telovadbi so sodelovale predvsem ženske, kar je razvidno tudi z video posnetka, ki ga je UKC Ljubljana objavil na Facebooku. Videti je bilo veliko nasmejanih obrazov, vsekakor pa so se sodelavci skupaj pozabavali, kot že dolgo ne, čeprav je njihova energija po petnajstih minutah vaj že nekoliko usahnila. 

Videoposnetek telovadbe si lahko ogledate spodaj in se skupaj z njimi razmigate.

V nadaljevanju dneva sledi še prikaz vaj za krepitev mišic in ravnotežja, v popoldanskih urah pa se bodo podali tudi na tek na Ljubljanski grad.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord