R.S. | 13. 2. 2023, 16:05

Težave z zdravjem? Borut Pahor odhaja na operacijo

STA

Nekdanji predsednik je ob vprašanju, ali bo obiskal tekme svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju v Planici, povedal, da ima drugačne načrte ...

Borut Pahor je za Radio Slovenija v oddaji Prvaki tedna razkril, da bo naslednji teden v torek operiran na prostati. Novico je razkril ob vprašanju, ali bo obiskal tekme svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju v Planici, ki se začnejo prihodnji torek. Operacijo prostate bo opravil v celjski bolnišnici. 

"Res je, da gledamo, ali bi bil čisto na koncu še čas za eno doživetje tam, vendar bi moral biti po operaciji čisto zdrav in pripravljen. Tako, da zastava slavnih, ki je zdaj v muzeju, čaka, in če bo priložnost, bom šel z njo navijat," je povedal 59-letnik. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Na zastavi slavnih je Pahor zbral podpise največjih slovenskih športnih imen: Tine Maze, Janje Garnbret, Primoža Rogliča, Luke Dončića in Anžeta Kopitarja. Zastavo je predal Muzeju novejše zgodovine. Tam si jo lahko do konca marca ogledate kot del razstave V čevljih zmagovalcev: Slovenke in Slovenci ter njihovi športni dosežki.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol