13. 5. 2022, 08:46 | Vir: Cosmopolitan

To je zadnja fotografija 33-letne mamice Sabine, ki jo je objavila pred veliko tragedijo

Facebook/R. P.

Fotografija prikazuje družinsko ljubezen. Sabina v objemu drži svoja dva sinova.

11. maja so se najbližji, prijatelji in znanci poslovili od 33-letne Sabine Pevec, ki je v bolnišnici zaradi hudih poškodb, katere ji je zadal njen (nekdanji) mož, izgubila življenje. Za seboj je pustila dva sinova, stara šest in deset let. 

Spomnimo ...

Sabina je nasilje v družini državnim organom sicer prijavila 13. aprila, osumljencu (Robertu Pevcu) pa so tedaj izrekli ukrep prepovedi približevanja. Slednji je omenjen ukrep kršil in kljub izrečenemu ukrepu prepovedi približevanja vstopil v njen dom in jo napadel.

Zadnje fotografije

Zadnja fotografija, ki jo je Sabina javno objavila na Facebooku, prikazuje družinsko ljubezen. Sabina v objemu drži svoja dva sinova:

Na njeni Facebook časovnici je sicer še vedno mogoče najti njune poročne fotografije in skupne fotografije, s katerimi je obeležila obletnico njune junijske poroke.

Družinsko nasilje

Gre že za tretji primer družinske tragedije v tem letu pri nas, zato je še kako pomembno, da ob opozorilnih znakih reagiramo vsi, ki agresivno vedenje opazimo.

Če ste sami v podobni situaciji ali poznate nekoga, ki je in bi rada pomagali, se lahko obrnete na pomoč k brezplačnemu SOS telefonu za ženske in otroke vsak delavnik od 12. do 22. ure, ob vikendih od 18. do 22. ure na številki 080 11 55.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.