P.M. | 15. 7. 2023, 20:39

Na Pivu in cvetju tudi Urška Klakočar Zupančič, tokrat v zelo športni opravi (FOTO)

Žiga Živulovič jr./Bobo

Čeprav je predsednica državnega zbora Laško obiskala službeno, pa visokih pet tokrat ni obula. 

Na obisku v mestu ob Savinji je bila ob začetku festivala Pivo in cvetje tudi Urška Klakočar Zupančič. Najprej se je s svojimi sodelavkami in sodelavcem ustavila pri gasilcih oziroma na sedežu Prostovoljnega gasilskega društva (PGD) Laško. Kot je zapisala na Facebooku, se jim je zahvalila za povabilo in za njihovo požrtvovalnost.

Kasneje se je udeležila še odprtja priljubljenega laškega festivala, kjer je z odra pozdravila in nagovorila navzoče. "Naj bo čas tudi za zabavo in počitek. To je pomemben del vsakega nadaljnjega uspešnega dela," je poudarila.

V slogu sproščenega festivalskega vzdušja je Klakočar Zupanćičeva, ki rada preseneti s svojimi modnimi kombinacijami, tokrat oblekla ozke kavbojke ter obula črne športne copate. Zaradi nekoliko krajših hlačnic je bil viden njen tatu, ki ga ima na gležnju.

Med občinstvom je predsednica državnega zbora srečala nekdanjega predsednika države Boruta Pahorja, saj se tudi on udeležil živahnega poletnega dogodka na prostem.

Facebook/Borut Pahor

Oba sta s širokim nasmehom pozirala za skupno fotografijo, to je Pahor kasneje tudi objavil na svojih družbenih omrežjih.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord