8. 5. 2022, 10:04

V prometni nesreči v Solkanu je bil hudo poškodovan neznanec. Ga prepoznate?

Nebojša Tejić/STA

Ponesrečenec je bil oblečen v sive športne hlače, črno majico z belo sliko in rdečim napisom, fluorescentno kratko majico z napisom Alfa Racing in modro športno majico z daljšimi rokavi. 

V Solkanu se je v soboto nekaj pred polnočjo zgodila prometna nesreča, v kateri se je hudo poškodoval pešec, katerega identiteta ni znana, zato policisti naprošajo občane za pomoč pri identifikaciji poškodovanca. Gre za moškega med 45. in 50. letom.

Daniel Novakovič/STA

Gre za moškega srednjih let

Kot so sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica, je do prometne nesreče prišlo ob 23.20 ure na Vojkovi cesti. Neznani pešec je pri tem utrpel hude telesne poškodbe.

Po navedbah policije gre za moškega, starega med 45 in 50 let, močnejše postave, močnejše konstitucije telesa, visokega med 175 in 180 centimetrov, kratko pristriženih las sivorjave barve, redkeje poraščenih, sivih oči, brez brk ali brade.

Anže Malovrh/STA

Ga prepoznate po oblačilih?

V času prometne nesreče je bil oblečen v sive športne hlače, črno majico z belo sliko in rdečim napisom, fluorescentno kratko majico z napisom Alfa Racing in modro športno majico z daljšimi rokavi. Obut je bil v modre športne copate, ki imajo ob strani oranžen podplat.

Policija vse občane naproša za pomoč pri identifikaciji pešca, ki je trenutno na zdravljenju v Splošni bolnišnici Nova Gorica. V primeru, da razpolagajo s kakršnokoli informacijo, ki bi pripomogla k identifikaciji, naj pokličejo na številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200, pozivajo.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord