17. 4. 2022, 20:00

VOLITVE 2022: Katera žival najbolje predstavlja naravo slovenskih politikov? (VIDEO)

Uredništvo/fotomontaža

Tiger? Lev? Morda slovenske avtohtone pasme. Katera je tista žival, ki najbolje odraža notranjega duha slovenskih politikov? Tik pred pomembno odločitvijo, v zadnjem tednu pred državnozborskimi volitvami, z vami delimo pravljičnih 7 vprašanj o zasebnem življenju. Zastavili smo jih naključnim predstavnikom tistih strank, ki smo jih uspeli uloviti pred in po soočenjih na N1. Poglejte, kdo se najbolj poistoveti z mačko.

Katera žival v živalskem kraljestvu je tista, ki najbolje predstavlja vašo osebnost?

Kandidati za volitve 2022 so razkrili, katera žival najbolje odraža njihovo naravo. Čeprav gre za nekoliko težje vprašanje, se zdi, da so nekateri politiki o tem že razmišljali, saj so odgovor izstrelili kot iz topa.

Najbolj jasen je bil Matej Tonin, ki meni, da njegovo naravo najbolje predstavlja kralj živalskega sveta. Zdravko Počivalšek najbolj čuti dve živali, ki smo jih že predstavili na Metropolitanu, Alenka Bratušek in Robert Golob pa se ujemata v popolnosti iste živali. Najbolj se najdeta v moči, lepoti, neodvisnosti in preudarnosti mogočne divje mačke. Katere? Poglejte v videu. Z zelo jasnim odgovorom nas je presenetil Aleš Hojs, ki je navdih našel visoko v slovenskih gorah. Med domačimi živalmi se najbolj sproščeno počutita Tanja Fajon in Luka Mesec, ki pravi, da se rad crklja kot muca. Na vprašanje ni odgovoril Jernej Vrtovec. Le zakaj?

Katera žival torej najbolje predstavlja naravo slovenskih politikov? 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol