J. B. | 6. 3. 2023, 07:00

Za vse, ki obožujete šah: na partijo vas vabi partner, ki ga boste težko premagali (na vas čaka v Ljubljani)

Profimedia

Vas mika, da bi se odzvali na oglas, ki kroži po družbenih omrežjih?

Že veste, kaj boste počeli na stara leta? Ah, kje je še to, kajne? No, toda čas hitro teče in prej ali slej bomo vsi prišli do točke, ko nam bo dano predahniti. Ko nam ne bo treba garati za tistih nekaj fičnikov, ki dandanes omogočajo preživetje, luksuz pač ne.

In potem ... Dom za starejše občane? Nekateri prav tako. Tam pa zabava od jutra do večera? Morda. Ali dolgčas, dolgčas in še enkrat več dolgčas? Prav tako možno.

Vse je seveda odvisno od tega, kaj vas zabava in kaj radi počnete. V domu starejših občanov Ljubljana-Šiška imajo stanovalca, ki zelo rad igra šah. A več kot očitno tam ni nikogar, ki bi mu bil pripravljen delati družbo. Ali pa so, kdo ve, vsi preslabi zanj ...

Zato so se v domu starejših občanov Ljubljana-Šiška odločili za prav posebno dejanje. Objavili so oglas, s katerim vabijo vse tiste, ki bi se želeli v partiji šaha pomeriti z njihovim stanovalcem. "Dom starejših občanov Ljubljana-Šiška iščejo prostovoljca, ki bi z njihovim stanovalcem igral šah," je mogoče prebrati v oglasu. 

Profimedia

Toda pozor: "Gospod je izkušen igralec šaha." In, tako pravijo, šah igra na "višji ravni". Vas vseeno mika, da bi ga izzvali na partijo? Zakaj bi oklevali? Navsezadnje lahko nekomu polepšate življenje ... Vse dodatne informacije so vam na voljo na tej povezavi.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol