29. 8. 2023, 15:00 | Promocijska objava

Zabavno vrnitev v šolske klopi pospremili tudi znani Slovenci

Črt Piksi

Svet igrač v Sloveniji je bogatejši za dve specializirani trgovini z igračami in šolskimi potrebščinami XS Igrače, ki je zadnji vikend v avgustu poskrbela, da bo vrnitev v šolske klopi še bolj zabavna. Razigranost in čarobnost sta zaznamovali dogodek BACK TO SCHOOL, ki je minulo soboto potekal v Celju in Ljubljani.

Mednarodna veriga z izdelki vrhunske kakovosti XS Igrače je po več kot 50 trgovinah v Evropi konec lanskega leta svoj nov dom našla tudi v Sloveniji in po prvi trgovini v Citycenter Celje, prejšnji mesec svoja vrata odprla še v ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark. Zadnji vikend v avgustu so vse obiskovalce v Ljubljani in Celju presenetili s številnimi zabavnimi aktivnostmi, nagradno igro in popusti, s katerimi bo vrnitev v šolske klopi še bolj zabavna.

Na rdeči preprogi tudi Spiderman in Elza

Trgovini XS Igrače v Celju in Ljubljani sta se na sobotno popoldne spremenili v pravo čudežno kraljestvo, kjer so se otroci na foto stojnici lahko fotografirali s pravljičnimi junaki, uživali v poslikavah obraza, svojo domišljijo pa izkazali na ustvarjalnih delavnicah s plastelinom. Ni manjkala niti rdeča preproga, v vlogi manekenov pa se izkazali Spiderman in Elza ter člani plesne šole Bast, ki so priredili pravo modno revijo in plesno hip hop poslastico za vse obiskovalce. 

Črt Piksi

Enostavno nazaj v šolo. Z igro in popusti!

Vabljeni, da se skupaj z nami potopite v svet igrač, šolskih potrebščin, rolerjev, družabnih iger in pripomočkov za športne aktivnosti. V pestri ponudbi XS Igrače boste našli številne globalne blagovne znamke Hasbro, Mattel, LEGO, MGA, Spin Master, Jazwares in Bruder, Moose, Schleich, TY in druge. Poleg igrač trgovina ponuja tudi raznoliko izbiro šolskih pripomočkov.

Črt Piksi

Ne zamudite akcije BACK TO SCHOOL ZNIŽANJE, s 35 – odstotnim popustom na celoten šolski program, ki traja do 15. septembra. Obiščite trgovino XS Igrače v Citypark Ljubljana ali Citycenter Celje in poiščite šolske potrebščine po najboljših cenah, za uspešen začetek novega šolskega leta.