R. K. | 23. 11. 2022, 07:00

Zaljubili so se na koncertu v ljubljanskem klubu: zdaj so delili svoje osebne zgodbe

Profimedia

Pri znanem ljubljanskem klubu so uporabnikom postavili vprašanje, ali so med njimi tudi pari, ki so se spoznali na njihovih dogodkih. Število odgovorov je vse presenetilo.

Na Facebook profilu ljubljanske Gale hale, koncertnega prostora na Metelkovi, so svojim obiskovalcem postavili zanimivo vprašanje, ki je med uporabniki tega družbenega omrežja sprožilo nepričakovan odziv. Zanimalo jih je, ali obstajajo pari, ki so se spoznali prav na njihovih koncertih. Število teh, ki so se oglasili, je presenetljivo. Morda se obeta celo spoznavni večer.

Kot so zapisali v svoji objavi, so se že nekajkrat pogovarjali, ali pari, ki so se spoznali na njihovih dogodkih, obstajajo in ali jih je dovolj, da bi na to temo organizirali žur. Pa tudi tako jih je zanimalo, ali so bili podlaga za kaj dobrega.

Objava je naletela na velik odziv. V manj kot enem dnevu jo je všečkalo več kot 300 ljudi, oglasilo pa se je kar 72 komentatorjev. Večina jih je razkrila, na katerem dogodku v Gali hali so spoznali, nekateri so ob tem označili tudi svojega partnerja, razkrili podrobnosti o prvem srečanju in celo opisali, kam jih je zveza pripeljala. Nekateri so pod objavo označevali tudi svoje prijatelje, ki naj bi se spoznali prav tam.

Poroke, otroci in krediti

Ena izmed uporabnic je tako zapisala, da je svojega partnerja pred sedmimi leti spoznala na dogodku Zeleno sonce. "Zdaj imava otroka in kredit za stanovanje na peš lokaciji do Gale. Samo še otrok mora zrasti, pa prideva," je dodala. Nek drug uporabnik je zapisal, da sta se z ženo sicer spoznala drugje, je pa bil v Gali hali njun prvi skupni koncert, takrat pa jo je tudi prvič povabil k sebi domov. "Če ne bi bilo Gale, morda ne bi pristala skupaj," je sklenil. 

"Midva z možem sva se spoznala za valentinovo v letu 2015," je zapisala še ena komentatorka in razkrila, da je bila takrat divja noč. "Ves čas sva plesala na Slovensko popevko, sama sva se našla na plesišču." V komentarju je še zaupala, da sta se leta 2017 poročila, leto kasneje pa dobila prvega otroka in kupila hišo. Leta kasneje pa se jima je rodil še drugi otrok. "Večinoma se imava super in imava odlične spomine na tisti večer v Gali hali," je dodala. 

Profimedia

Svojo zgodbo je delila tudi uporabnica, ki je okoli leta 2014, ko je imela komaj 15 let, tam prvič videla svojega sedanjega partnerja. On sicer nje takrat ni niti opazil, a je bil to začetek njene zaljubljenosti, je dejala. Ob tem je razkrila, da sta leto kasneje postala par, zdaj pa sta skupaj že sedem let.

Nekateri so se v komentarjih pošalili

Oglasili so se nekateri, ki so tam spoznali svoje bivše partnerje, ter uporabniki, ki so delili izkušnje drugih. Nekdo je zapisal, da se mu je prijatelj zahvalil, ker ga je nekega poletnega večera povsem naključno povabil na letni vrt Gale hale, saj je tam spoznal dekle, s katero sta skupaj še danes. Neka uporabnica je nekoliko v šali zapisala, da je "enega" spoznala v Gali hali, enega pa pred njo.

Našli so se tudi takšni, ki so se pošalili, da so tam spoznali eno od alkoholnih pijač. Pri nekaterih ljubezen še traja, spet drugi pa se po lastnih besedah z alkoholom danes le še poredko srečujejo.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord