R. K. | 14. 7. 2022, 16:26

Znane nove podrobnosti ropa v Ljubljani: kaj je ukradel neznani storilec?

Slika je simbolična.

Bobo/Profimedia/fotomontaža

Policisti še vedno nadaljujejo z zbiranjem obvestil, a podatki že kažejo, da vrednost roparjevega izplena ni bila majhna.

Poročali smo že o ropu prodajalne z nakitom v centru Ljubljane, sedaj pa so znane že tudi nekatere nove podrobnosti dogodka. Ko je neznani strorilec zagrozil prodajalki, pri tem ni uporabljal nevarnih predmetov, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, razkrili pa so tudi vrednost roparjevega izplena.

Aleksandra Saša Prelesnik

Kaj je odnesel ropar?

Storilec je po podatkih policije iz prodajalne odtujil nakit v vrednosti več tisoč evrov, nato pa peš pobegnil v smeri proti Ljubljanici. Pri dogodku ni bil nihče poškodovan. Policisti ob tem nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka in aktivnostmi za izsleditev storilca.

Profimedia

Storilec je nosil bel slamnik in sončna očala

Kot so še zapisali, iščejo moškega, visokega okoli 180-190 centimetrov, ki je bil oblečen v svetlo srajco z dolgimi rokavi in modre kavbojke. Obute je imel bele superge, nosil pa je črn nahrbtnik, bel slamnik s črnim robom in črna očala. Policisti pozivajo vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku, da pokličejo na številko 113 in o tem obvestijo policijo.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ