R. K. | 18. 7. 2022, 10:00

Za sladokusce: odprli prvega “Maca” po slovensko

Profimedia/Facebook/Albina Vrbnjak

Vsi ljubitelji hitre hrane in slastnih burgerjev si lahko od sedaj privoščite številne poslastice, kot so chrispy burger, BBQ burger, grill burger, crispy wings BOX in druge.

Znani proizvajalec perutninskega mesa Perutnina Ptuj je postal prvi slovenski proizvajalec, ki ima lastno restavracijo s hitro hrano. Pišek plac - kot se gostinski obrat imenuje - je v pokriti tržnici BTC v Ljubljani, kjer ima omenjeno podjetje sicer tudi eno izmed svojih maloprodajnih trgovin.

Razširjena ponudba hitre hrane

Kot pravijo v podjetju, svojo ponudbo v restavraciji oblikujejo s posluhom za potrebe današnjega življenjskega stila. Poudarek pa dajejo na kakovostne obroke iz piščančjega in puranjega mesa. Poleg celovite prenove samega objekta so prenovili tudi obstoječo ponudbo hitre hrane in na jedilni list dodali jedi, kot so chrispy burger, BBQ burger, grill burger, crispy wings BOX, pečen pišek in poli dog.

Podjetje perutnina Ptuj ima sicer po Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Srbiji tudi okoli 200 maloprodajnih trgovin, ki skupaj ustvarijo približno 10 odstotkov vseh prihodkov od prodaje na letni ravni, so še sporočili iz podjetja. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord