R. K. | 18. 9. 2022, 12:24 | Vir: STA

Zvlekli so ga iz lokala, ga pretepli in okradli

Bobo

Žrtev so morali reševalci zaradi poškodb odpeljati v UKC Ljubljana. Nastalo je za več sto evrov materialne škode.

Policisti so bili okoli polnoči obveščeni o ropu v Goričanah, kjer je do moškega v gostinskem lokalu prišla skupina okoli petih mlajših moških, ga zvlekla iz lokala, pretepla in okradla. Zaradi poškodb so ga reševalci odpeljali v ljubljanski klinični center. Policisti o okoliščinah še zbirajo obvestila, ki bi pripomogle k izsleditvi storilcev.

Skupina mlajših moških je oškodovancu tudi odtujila mobilni telefon. Nastalo je za okoli 800 evrov materialne škode. Policisti bodo o vseh zbranih obvestili obvestili pristojno državno tožilstvo, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana

PU Maribor

Iz rok ji je izpulil denarnico

Medtem policisti zbirajo tudi obvestila o petkovi drzni tatvini v centru Ljubljane, o kateri so bili obveščeni v petek okoli 13. ure. Storilec je pristopil do oškodovanke, ki je na bankomatu dvignila gotovino in ji iz rok iztrgal denarnico, nato pa s kraja pobegnil. Med begom je iz denarnice vzel gotovino, denarnico pa odvrgel. Povzročil je za nekaj deset evrov materialne škode.

Policisti o storilcu še zbirajo obvestila. Kot so sporočili, gre za moškega, starega okoli 40 let, ki je visok približno 180 centimetrov in suhe postave. Imel je redkejšo temno brado, oblečen je bil v temne hlače in svetlo moder dežni plašč s kapuco.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.