3. 4. 2022, 10:57

Šokantno: potegovala se je za najlepšo Zemljanko, sedaj so jo ujeli pri tem

Slika je simbolična.

Profimedia

Po uspehih na lepotnih tekmovanjih, pevski karieri in nastopu v resničnostnem šovu je k življenjepisu dodala ...

V Srbiji odmeva novica, da je tamkajšnja policija v veliki akciji, usmerjeni proti elitni prostituciji, pridržala nekdanjo pevko in zadnjo mis Jugoslavije Slavico Dajano Tripunović in jo obtožili prostitucije. Misica, ki se je potegovala tudi za prestižni naziv najlepše Zemljanke, je bila po poročanju portala N1 ujeta pri delu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dajana Slavica Tripunovic (@dajanaslavicatripunovic)

Slavica Dajana Tripunović je bila 1991 okronana za mis Jugoslavije in s tem postala zadnja jugoslovanska misica pred razpadom države. Poleg nje so aretirali še Jeleno Jojić, ki je bila po navajanju srbskih medijev znana kot "beograjska madame", menedžerja srbske pevke Kaje Ostojić Dušana Banjaca in Nikolo Anđelića, ki je vnuk znanega srbskega pevca Ere Ojdanića.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dajana Slavica Tripunovic (@dajanaslavicatripunovic)

Nekdanja misica je bila privedena k sodniku za prekrške, a so jo po izreku denarne kazni izpustili. Srbkinja, ki je bila pod umetniškim imenom Dajana dejavna tudi na glasbenem področju, je znana tudi po tem, da je leta 2009 sodelovala v izjemno priljubljenem resničnostnem šovu Parovi. V zadnjem obdobju se je v javnosti sicer redko pojavljala.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord