31. 8. 2022, 08:20 | Promocijska objava

Spektakel leta z Dunking Devils in gosti

Siniša Kanižaj

Mojstri šova bodo ta vikend, 3. in 4. septembra, v Tivoliju gostili štirikratno svetovno premiero eksplozivnega cirkuško-akrobatskega šova s čez 100 sodelujočimi ter podirali Guinnessov rekord. – 500 otrokom bodo omogočili brezplačno doživetje, ledino pa orjejo z NFT-ji.

»Nastopili smo že v 51 državah na štirih kontinentih, na skoraj vsakem tipu dogodka, ki obstaja. V Sloveniji manjka takih spektaklov, zato hočemo vzpostaviti navado, da imajo ljudje možnost vsaj enkrat letno doživeti vsaj eno mega športno adrenalinsko ali cirkuško predstavo teh razsežnosti. V tem šovu se bo na odru prepletlo čez 50 vrhunskih artistov, v samo izvedbo pa je vključenih čez 100 ljudi. Poleg tega pa ni običajno, da bi na takem šovu podirali Guinnessov rekord,« pravi Marko Knafelc, producent šova Mastercard Dunking Devils Live 2022, s katerim bodo v soboto in nedeljo štirikrat napolnili dvorano Tivoli. 

»90-minutni preplet akrobacij in umetnosti je produkt znanja, ki smo ga pridobili skozi več kot 15 let nastopanja na najrazličnejših prireditvah po vsem svetu, med katerimi so bili festivali, cirkusi, gala prireditve, športni dogodki, največji svetovni TV-šovi in še marsikaj.« Leta 2019 so Tivoli napolnili trikrat, premiero novega eksplozivnega spektakla, v katerem sodelujejo tudi Da Move, LED Motion, Nipke, Tamia Šeme, The Artifex crew, Tjaša Skubic, gostitelj Klemen Bučan in miksmojster DJ Dey, pa bodo letos v dveh dneh izvedli kar štirikrat. 

Katja Pokorn

UNIKATNO DOŽIVETJE ZA TISTE, KI IMAJO - IN NIMAJO

Ob 9.000 rednih vstopnicah so Dunking Devils v prodajo spustili tudi 10 NFT vstopnic DD Live po ceni 99 dolarjev (na https://dunkingdevils.niftify.io/ jih lahko kupite kar s kartico, ne rabite kripto valut), ki prinašajo: VIP sedež na dogodku Mastercard DD Live 2022, po meri izdelan interaktivni pulover povezan z instagramom, žogo s podpisi vseh nastopajočih, brezplačen trening z Dunking Devilsi + med vsemi kupci bo izžrebana zlata karta, ki prinaša letno članarino za treninge z Dunking Devils. V tem pogledu so DD pionirji, saj so kot prvi v Sloveniji spustili v prodajo NFT-vstopnice z zelo konkretno vrednostjo v realnem življenju.

Katja Pokorn

Organizatorji dogodka pa so mislili tudi na tiste, ki si trenutno vstopnic za veliki spektakel ne morejo privoščiti. V sodelovanju z Merkur zavarovalnico in različnimi družbeno angažiranimi organizacijami, tudi ZPMS Moste-Polje, bodo vsaj 500 otrokom iz depriviligiranih družin iz vse Slovenije omogočili brezplačen ogled zaključne vaje. "To bo unikatna izkušnja, ki se je na da kupiti. Kostumirana generalka bo enaka štirim predstavam, otroci si jo bodo lahko ogledali z najboljših sedežev v dvorani, prejeli bodo tudi kakšno darilo, po šovu pa se bodo lahko družili z ustvarjalci," je povedal vodja skupine Dunking Devils, Domen Rozman.

Vse o šovu Mastercard Dunking Devils Live 2022, terminih predstav in vstopnicah izveste na https://www.dunking-devils.com/sl/live/.

 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.