3. 4. 2020, 12:36

Spletna platforma Kupujemdoma.si združila slovenske ponudnike in kupce

profimedia

Nova spletna platforma kupujemdoma.si v duhu solidarnosti, na enem mestu združuje ponudnike najrazličnejših izdelkov in kupcem omogoča varen nakup z domačega naslonjača ter dostavo na dom.

Krizne razmere, ki jih je prinesel novi koronavirus, so naša življenja postavile na glavo. Izzivov, omejitev in novih ukrepov s katerimi se vsakodnevno srečujemo prav vsi, tako ponudniki kot kupci, je iz dneva v dan več. Življenja in navade državljanov so se čez noč spremenila. Izhod iz hiše ali stanovanje lahko za vsakogar predstavlja nevarnost okužbe z novim koronavirusom. Da bi pomagali tako prodajalcem kot tudi kupcem, je ekipa Foreach Labs vzpostavila spletno platformo Kupujemdoma.si, na kateri lahko prav vsi dostopate do želenih izdelkov iz domačega naslonjača.

Vsi produkti na spletni strani Kupujemdoma.si so potrošnikom na voljo na varen in brezkontaken način.

Dostava na dom ali osebni prevzem znotraj občine v kateri živite, sta edina možna načina, da pridete do želenih produktov. Spletna stran tako omogoča poseben filter mikolokacije in izbor storitev, med katerimi je tudi možnost izbora dostave na dom ali brezkontaktnega prevzema na lokaciji ponudnika.

Kupujemdoma.si združuje različne ponudnike raznovrstnih izdelkov na enem mestu. Platformi se lahko pridružijo tako ponudniki kot kupci popolnoma brezplačno. Cilj ekipe, ki je vzpostavila spletno stran je združiti čim več kakovostnih ponudnikov na enem mestu in na ta način pomagati ljudem do kakovostnih izdelkov slovenskega porekla ter nakupe opraviti iz vanega okolja doma.

»Vzpostavitve platforme Kupujemdoma.si smo se lotili, zaradi stiske in strahu tako kupcev kot trgovcev, ki so se znašli v nepoznani situaciji. Vsak nakup v fizični trgovini predstavlja stres in strah pred okužbo, posledično kupujemo neracionalne zaloge z namenom, da zmanjšamo obiske trgovin, kar privede na eni strani do prekomernih zalog in na drugi strani do praznih trgovinskih polic. Celotna ekipa Foreach Laba prihaja iz IT sveta, zato je bila odločitev za ta korak preprosta. Rezultat pa je nova spletna platforma Kupujemdoma.si, ki predstavlja digitalna vrata za kupce in ponudnike,«  je dejal Robi Pritržnik, direktor Foreach Labs.

Na platformi, ki je zaživela v prvem tednu aprila najdete ponudnike najrazličnejših izdelkov, od hrane in pijače pa vse do produktov za osebno nego, zabavo in modo. Nakupovanje je s tem postalo varno, enostavno in zabavno. Jasen pregled produktov, ki vas zanimajo ali pa v iskalnik vpišite iskani produkt, preverite razpoložljivost, določite način dostave, opravite nakup. Enostavno in varno. 

Novo platformo je vzpostavil Foreach Labs - ekipa mladih strokovnjakov s področja IT in naprednih tehnlogij, ki je z namenom prispevati skupnosti, okrepila svoje vrste, združila moči ter znanje in poleg platfome Kupujemdoma.si, vzpostavila tudi portal Delamdoma.si. 

V čem se platforma Kupujemdoma.si razlikuje od spletne trgovine? 

1.     Združuje različne ponudnike in trgovce iz cele Slovenije na enem mestu.

2.     Pestra izbira najrazličnejših produktov - hrana, pijača, osebna nega nege, moda in zabava.

3.     Ponudnike lahko izbirate glede na lokacijo, kar pomeni, da lahko izberete ponudnike v vaši občini.

4.     Opis produktov, cene in dostave brez skritih provizij. Vse produkte, cene in opise ponudniki vnesejo sami, s tem je zagotovljena  transparentnost produktov in cen.

5.     Vsak od ponudnikov dobi ločeno naročilo, ti pa si pravkar prišparal/a svoj čas in šibanje ter iskanje po različnih spletnih straneh.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord