21. 3. 2023, 16:14 | Promocijska objava

Spomladansko čiščenje doma bo letos s Samsung aparati ugodnejše

promocijska fotografija

Letošnje spomladansko čiščenje bo še prijetnejše in ugodnejše saj je Samsung pripravil posebno ponudbo, ki prinaša izjemne popuste pri nakupu izbranih modelov sesalnikov, pralno-sušilnih strojev in pomivalnih strojev. Končno je tu pomlad in z obilico sonca in pestrega dogajanja na prostem pride tudi manj prijetna stvar - spomladansko čiščenje. Nujno opravilo v vsakem domu, ki prežene zimsko turobo in v prostore vnese spomladansko energijo. 

Posesajte vse – tudi slab zrak

Prah, ki celo zimo zaradi ogrevanja kroži po našem domu, se nabira v zraku, na pohištvu ter na tleh. Za učinkovito sesanje je tu zmogljiv sesalnik Bespoke Jet, s katerim očistite različne vrsta tal z največjo močjo sesanja in funkcijami, ki zagotavljajo učinkovito in higienično čiščenje, ki za sabo ne pušča prahu ne v zraku, ne na tleh. Inovativna čistilna postaja Vse-v-enem samodejno izprazni koš za smeti in pri tem zadrži 99,999 % prašnih delcev. Model Bespoke Jet je opremljen z naprednejšim digitalnim inverterskim motorjem, ki je hitrejši, manjši in učinkovitejši od običajnega motorja, poleg tega pa ima tudi daljšo življenjsko dobo baterije. Ta motor ustvarja neverjetno sesalno moč. Lahko se vrti s hitrostjo do 135.000 vrtljajev na minuto, kar je bistveno boljše od največje hitrosti prejšnjega modela, ki je znašala 110.000 vrtljajev na minuto.

Sesanje si lahko še bolj olajšate s Samsung robotskim sesalnikom, ki dom pametno očisti s prepoznavanjem predmetov. Jet Bot je namreč prvi robotski sesalnik na svetu, ki ga poganja Intel AI. Lahko prepozna in razvrsti različne predmete ter tako čisti čisto blizu naprav, pohištva ali drugih ovir. Prav tako lahko prepozna, ali je stvar lomljiva, in se izogne predmetom, ki so prepoznani kot nevarni. 

promocijska fotografija

Operite vse – tudi pozabljene nogavice

Ob menjavi sezone menjamo tudi oblačila, ki jih je treba oprati, tako tista zimska, ki jih pospravimo, kot tista lahkotnejša, ki jih bomo nosili naslednjih nekaj mesecev. Pralni stroj Samsung prinaša  učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah z Eco Bubble™ tehnologijo. Sistem QuickDrive™ pa skrajša čas pranja brez zmanjšanja učinkovitosti. Tu so še priročna vratca Add Wash, ki omogočajo dodajanje pozabljenih oblačil ali detergenta, tudi med samim pranjem. Pralni stroj s higiensko paro poskrbi tudi za odstranitev trdovratne umazanije in 99,9 % bakterij in alergenov. Za popolno nego perila potrebujemo tudi sušilni stroj, ki nežno posuši oblačila, jih ne poškoduje in poskrbi, da po sušenju likanje ni potrebno. Vse to in še več nudijo sušilni stroji Samsung.

promocijska fotografija

Posebna pomladna ponudba z odličnimi popusti

S kombinacijo izbranih gospodinjskih aparatov bo vaš dom zasijal v pomladi. Samsung je za izbrane modele sesalnikov, pralno-sušilnih strojev in pomivalnih strojev pripravil odlične popuste. Hkrati pa si za aparate lahko zagotovite še od 3 do 5 let garancije. Promocija traja od 20. 3. do 30. 4. 2023 oziroma do razprodaje zalog. Za več informacij obiščite spletno stran Samsung

promocijska fotografija

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd. 

Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s prodornimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo oblikuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnika, sistemov LSI sistemov in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsung medijsko središče na news.samsung.com.