26. 1. 2024, 12:29 | Promocijska objava

Spoznaj agencijo SportMix!

promocijska fotografija

V srcu slikovitega Bovca, ki v neokrnjeni naravi daje prostor doživetemu raziskovanju in adrenalinskim doživetjem na prostem, SportMix ustvarja nepozabne izkušnje za vse pustolovce.

Od divjega raftinga na brzicah reke Soče, mističnih kanjonskih avantur v Sušcu in Predelici do mirnega drsenja s kajakom – vsaka aktivnost je skrbno zasnovana, da v vsakem udeležencu prebudi notranjega avanturista. 

S svojim izjemnim pristopom, ki združuje poznavanje tamkajšnje narave in zakonitosti reke, vrhunsko varnost in pristno povezanost, SportMix ne obljublja le avantur, ampak ustvarja spomine, ki ostanejo za vedno!

Rafting – razburljiva pustolovščina v timskem duhu

V osrčju alpskega raja, kjer reka Soča z zeleno-modrimi valovi kroji nepozabna doživetja, je rafting z agencijo SportMix več kot le športna aktivnost - je nepozaben skupek adrenalina, smeha in povezovanja z naravo.

Rafting na Soči s SportMix torej ni zgolj spust po brzicah, temveč potovanje skozi slikovite kanjone in zelene doline, ki jih prekinjajo razburljivi valovi, mirni tokovi in glasni timski vzkliki "Vsi naprej!"

Vsak rafting se začne z uvodnim srečanjem, kjer vas izkušeni vodniki opremijo s kakovostno zaščitno opremo in poučijo o varnostnih protokolih. Ta pristop zagotavlja, da se vsak udeleženec počuti varno in pripravljeno na izzive reke.

promocijska fotografija

Ko se vkrcate na raft, se začne prava avantura, ki vas vodi skozi brzice, ki segajo od nežnih valov za začetnike do divjih brzic za največje adrenalinske navdušence.

Rafting z agencijo SportMix ni samo doza zabave med valovi - je priložnost za občudovanje lepot Triglavskega narodnega parka, opazovanje redkih ptic in uživanje v kristalno čisti vodi reke Soče.

"Sit on top" kajak - Bovec in divja voda  

Prepustite se vznemirljivemu spustu s sit on top kajaki, ki so prava izbira za tiste, ki si želijo nekoliko manj zahtevne, a nič manj vznemirljive rečne avanture!

Spust s kajakom je vaša priložnost, da lebdite po mističnih raztežajih in skritih kotičkih reke Soče ter se prepustite vznemirjenju brzic. Kajakaški spust je prilagojen tako posameznikom kot skupinam. 

S sit-on-top kajaki (enojni) vas bodo sprejeli ne glede na to, ali ste sami ali v paru, družine ali skupine prijateljev pa morda celo dobijo svojega vodnika - organizatorji so popolnoma prilagodljivi, zato se, če ste v dvomih, brez zadržkov obrnite nanje.

promocijska fotografija

Kajak Bovec predstavlja dvojno izzivalno izkušnjo, ki je tako fizično kot tehnično zahtevna. Vsaka tura je vodena s strani visoko usposobljenega, licenciranega inštruktorja kajaka, ki zagotavlja varnostne napotke in informacije.

Kajak na Soči velja za bolj zahtevno aktivnost kot rafting, predvsem zaradi samostojnega sedenja v enojnih sit-on-top kajakih in možnosti, da vas rečni tokovi lahko presenetijo.

Kanjoning – naravni tobogani za preseganje svojih meja

V dolinah Sušec in Predelica SportMix odstira tančico skrivnosti, ki zakriva te naravne bisere. To je izkušnja, kjer vsak korak in skok razkriva novo čudo narave. Kanjoning je aktivnost, ki ponuja neposreden stik z neokrnjeno naravo in vam mogoča, da v sebi prebudite otroško igrivost in navdušenje!

Čarobnost Sušca in Predelice

Te kanjonske doline ponujajo raznolike izzive, od nežnih tolmunov, primernih za začetnike, do divjih slapov za bolj izkušene avanturiste. Sušec, s svojo dostopnostjo in lepoto, je kot nalašč za prvo srečanje s kanjoningom, medtem ko Predelica ponuja bolj adrenalinsko doživetje z višjimi skoki in zahtevnejšimi prehodi.

Kanjoning Sušec je poln igrivosti, zabave in smeha, idealen za vse, ki iščejo osvežujočo pustolovščino. Nahaja se 7 km od Bovca in je kot nalašč za tiste, ki želijo raziskati slovenski naravni vodni park. Ta lokacija je dostopna tako začetnikom kot izkušenim soteskarjem.

S pomočjo izkušenega vodnika boste skakali z visokih slapov, se spuščali po naravnih toboganih in uživali v osvežujočih vodah potoka Sušec. Vaša avantura se začne z 10-minutno vožnjo do dostopa do kanjona, sledi polurni pohod do vstopne točke. 

promocijska fotografija

Skupaj bo tura v soteski trajala okoli 2 uri, z dodatnim časom za pot in seznanjanje z zgodovino Posočja, vključno z obiskom ruševin iz prve svetovne vojne, pa boste za celotno doživetje porabili okoli 3 ure. Kanjoning Sušec je priložnost, da odkrijete čarobnost in skrivnosti te dejavnosti, hkrati pa vas spominja na pomembnost sreče v življenju.

Izzovite svoje strahove in se preizkusite v kanjoningu - ta adrenalinska dejavnost vas vodi skozi slikovite in strme soteske, kjer boste odkrivali naravne tobogane, skrivnostne kotičke in čudovite slapove.

SportMix – ker za svoje doživetje želite le najboljše

Vsaka aktivnost, ki jo ponuja SportMix, je skrbno načrtovana in izvedena s strani profesionalnega in visoko usposobljenega osebja. Da ne govorimo o tem, kako vas vodniki v trenutku nalezejo z radoživostjo ob pristnem stiku z naravo in navdušenjem v vodnih doživetjih!

Z nenehnim izobraževanjem vodnikov in preverjanjem opreme zagotavljajo ne samo zabavne, pač pa tudi varne izkušnje.  

Njihov pristen pristop, globoko spoštovanje lokalnega okolja, znanje in ljubezen do Bovške regije se odražajo v vsaki aktivnosti, kar izkušnjo vsakega udeleženca še dodatno obogati.

O občutkih skupnosti in topline, s katerimi udeleženci zaključijo svoje doživetje, pričajo tudi visoke spletne ocene, ki so odsev njihove predanosti, kakovosti in strasti do zagotavljanja izjemnih doživetij.

SportMix ni zgolj ime - je sinonim za strast do življenja zunaj, kakovost in nepozabno pustolovščino!