10. 8. 2020, 16:13

Srceparajoč video, kako ženska zapusti svojega psa sredi parkirišča

Shutterstock
Srceparajoč video, kako ženska zapusti svojega psa sredi parkirišča (foto: Shutterstock)

Na Facebooku se je pojavil video, ki je med ljubitelji živali sprožil ogromno jeznih komentarjev.

Tako se obnaša pes, ki ga je njegova lastnica ravnokar zapustila samega sredi parkirišča, so zapisali na Facebook strani pasjega zavetišča I Paw'd It Forward iz Vancouvra v ameriški zvezni državi Washington.

Na posnetku lahko vidimo, kako voznica avtomobila znamke Tesla pripelja na neko parkirišče ob gozdu. Ko parkira, odpre zadnja vrata in iz avtomobila skoči labradorec, verjetno vesel in v pričakovanju sprehoda po gozdu, vsaj sodeč po njegovem migajočem repu. Ženska ga nato odpelje do gozda, verjetno pod pretvezo začetka sprehoda, nato pa hitro sede v avtomobil in se sama odpelje naprej.

Video je takoj po objavi na Facebooku postal viralen, več tisoč ljudi pa je v komentarjih izrazilo žalost in jezo nad okrutnim dejanjem ženske. Iz zavetišča I Paw'd It Forward so medtem javili, da so psa našli in zanj poskrbeli.

Ob tem so zapisali še, da ženska, katere identiteto so odkrili, bila naj bi poročena in ima otroke, nekaj časa ni želela priznati dejanje. Pozneje so jo prijavili pristojnim službam zaradi krutega ravnanja z živalmi.

Ob tem so na Facebooku napisali še, da prosijo vse lastnike, da so bolj humani do svojih ljubljenčkov.

*naslovna fotografija je simbolična

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.