29. 3. 2022, 17:22 | Promocijska objava

Tamia nam je izdala, zakaj je izbrala novi Samsung Galaxy S22 (ne, ni kriva samo njegova popolna barva)

Samsung

Nova Samsung Galaxy S22 serija pametnih telefonov je tista, nad katero se navdušuje vse več mladih. Med njimi je tudi superfinalistka šova Slovenija ima talent, Tamia Šeme, ki pravi, da je ta pametni telefon res pravi zanjo, saj ji pomaga tako pri delu oziroma nastopih kot tudi pri sproščanju in zabavi.

Nekaj najboljših lastnosti Samsung Galaxy S22 serije 

V seriji najdete S22 in S22+ ter Ultra pametne telefone, ki se vsi ponašajo z vrhunskim videzom in lastnostmi.

Samsung
Popoln videz

Tanki robovi, ki se zlijejo v simetrično poliran okvir za razširjen in uravnotežen zaslon, skupaj z izbrano barvo – fantomsko belo, privlačno zeleno, nežno rožnato zlato ali klasično fantomsko črno – navdušijo že takoj ob prvem pogledu.

• Vrhunske kamere

Še bolj boste navdušeni, ko odkrijete vse vrhunske sposobnosti teh pametnih telefonov, kot sta trojna glavna kamera in kamera za selfije, s katerima lahko posnamete celo galerijo brezhibnih posnetkov – fotografije bodo razločne in visokokakovostne, saj imajo kamere znotraj visokoločljivostnega senzorja prilagodljiv piksel, ki spremeni piksle, da ustrezajo osvetlitvi.

In ker se najboljše stvari dogajajo ponoči, lahko najlepše nočne trenutke ujamete z vrhunskimi posodobitvami profesionalne #nightography kamere. Veliki senzor pikslov poveča piksle in osvetli, medtem ko Super Clear steklo zmanjša bleščanje leče — vse to za neverjetno razločne nočne fotografije in videe.

Revolucionarne posodobitve glavne kamere in kamere za selfije vam bodo omogočile snemanje izjemnih portretov in avtoportretov, tudi pri slabši svetlobi, saj ujamejo več svetlobe za neverjetne barve in podrobnosti.

Profesionalna kamera pa posname tudi povsem stabilne videe brez zamegljitve, ki ostanejo brezhibni, tudi ko se vi premikate.

• Neverjetno prilagodljiva baterija

Poleg tega se pametni telefoni Samsung Galaxy S22 serije lahko pohvalijo z neverjetno vzdržljivo baterijo, saj se ta pametno prilagodi vaši uporabi telefona in zdrži veliko dlje kot 24 ur.

• Varnost šteje

Svoje osebne podatke lahko vse od vklopa telefona zavarujete s Samsung Knox. Knox Vault ščiti vaše biometrične informacije, medtem ko Varna mapa zaklene vaše osebne podatke. 

Ta serija pametnih telefonov pa ima tudi najhitrejši Galaxy čip doslej. Ne glede na to, ali snemate svoj dan, igrate igre vso noč ali preprosto brskate med objavami, 4 nm procesor zagotavlja neverjetno brezhibno izkušnjo.

Kaj pa nam je o S22 5G povedala Tamia, ki se je nad telefonom še posebno navdušila, ker ji s svojimi lastnostmi omogoča brezhibno opravljene nastope, delo in ustvarjanje, poleg tega pa ji pomaga tudi pri sproščanju in ji nudi popolno zabavo. 

Tamia, torej si že preizkusila novi Samsung Galaxy S22. Kaj meniš o njem?
Novi Samsung sem že preizkusila in takoj, ko sem odprla škatlo, sem bila navdušena nad lepoto tega telefona, še zlasti mi je všeč moj Samsung v rožnato zlati barvi! Super je, ker je telefon zelo lahek in tanek ter zato zelo priročen.

Si ga preizkusila v akciji, kaj te je najbolj navdušilo?
Tudi v akciji sem ga že preizkusila in najbolj od vsega mi je bila všeč Nightography, saj nisem mogla verjeti, kako žive barve in lepe slike lahko nastajajo tudi ponoči. To se mi zdi res izjemna funkcija.

Kako ti lahko ta telefon pomaga pri ustvarjanju, delu?
Telefon mi lahko odlično pomaga pri mojem ustvarjanju, saj ima veliko novih ali izboljšanih funkcij kamere, ki jo na svojih treningih in nastopih vedno potrebujem.

Velikokrat v svojem športu izvajam dinamične gibe, nova kamera Samsung Galaxy S22 pa ima zelo dobro stabilizacijo slike in tako lahko ujame tudi moje zelo hitre gibe med na primer zelo hitrim vrtenjem.

Katera funkcija pri fotografiranju in snemanju ti pride najbolj prav?
Najbolj prav mi pride torej zelo dobra stabilizacija slike med snemanjem in med slikanjem, prav tako pa tudi Nightography, saj imam svoje nastope ponavadi vedno ob večernih urah, ko je svetloba že slaba in tako nimam več težav z nekakovostnimi slikami ponoči, kar se mi zdi res super in fascinantno!

Kaj pa ko ne delaš, kako ti telefon popestri prosti čas?
Tudi v prostem času sem zelo rada športno aktivna, ampak na drugačen način, na primer rada hodim v hribe, plezam, tečem na smučeh, plešem in pri tem tudi zelo rada spremljam svoje aktivnosti z aplikacijo Samsung Health na svojem novem telefonu v kombinaciji z Galaxy Watch4, ki sem jo prav tako dobila kot super darilo.

Najnovejša Galaxy S serija pametnih telefonov se ponaša z inovativnostjo in neverjetnimi funkcijami, predvsem z najbolj inteligentno kamero, najhitrejšim S Pen pisalom (S22 Ultra) in izjemno močnim dizajnom z brezhibnim zaslonom za najboljšo izkušnjo uporabnika.

Za zvezdo serije lahko imenujeno: S22 Ultra 

Ob modelih Galaxy S22 in S22+, za katera je značilna popolna kombinacija vrhunske kamere in dizajna in ki sta opremljena s kakovostnima zaslonoma Dynamic AMOLED 2x, krasi pa ju značilen in eleganten dizajn pametnih telefonov serije S, je v tej inovativni seriji prava zvezda model Galaxy S22 Ultra. In katere so njegove dodatne prednosti?

Samsung
# Vrhunska nočna fotografija

Galaxy S22 Ultra prinaša najbolj inteligentno kamero doslej in inovativno tehnologijo Nightography za ustvarjanje spektakularnih nočnih fotografij in posnetkov tudi pod najbolj temnimi pogoji. Kamera pametnega telefona Galaxy S22 Ultra ima vgrajen 2,4 um senzor slikovnih pik, ki omogoča, da leče fotoaparata zajamejo več svetlobe in podatkov ter optimizirajo osvetlitev in podrobnosti video posnetkov. Tehnologija Auto Framing (samodejno kadriranje) zagotavlja, da kamera vedno ujame točno tistega, ki ga želite, ne glede na to, ali je to ena oseba ali deset, in samodejno ostri na dogajanje. Napredna VDIS tehnologija pa zmanjša vibracije za najbolj ostre posnetke v gibanju.

Samsung
# Najhitrejše S Pen pisalo

Posebnost pametnega telefona Galaxy S22 Ultra je, da uporabnikom prinaša priljubljeno S Pen pisalo, prvič integrirano v S serijo naprav. To je hkrati tudi najhitrejše S Pen pisalo, kar jih je Samsung kdaj izdelal. S 70 % manjšo zamudo v primerjavi s prejšnjim modelom, prinaša neverjetno naraven občutek pisanja in risanja na velikem zaslonu.

# Izjemen zaslon

S Pen pisalo odpira povsem nove možnosti za kreativnost, večopravilnost in zabavo in v kombinaciji z vrhunskim 17,3 cm (6,8 palcev) Dynamic AMOLED 2X zaslonom ustvarja brezhibno uporabniško izkušnjo. Zahvaljujoč najvišjemu nivoju svetlobe 1750 cd/m2 in tehnologiji Vision Booster, je zaslon sposoben prikazati tudi najmanjše podrobnosti z inteligentnim prilagajanjem svetlosti preko celega dne in tako poskrbi za najboljši možni pogled na vsebino tudi pri močni sončni svetlobi.

Zaslon Dynamic AMOLED 2X z Vision Booster na Galaxy S22 Ultra je prejel certifikat VDE Nemčije za 100-odstotni mobilni barvni volumen v barvnem razponu DCI-P3, kar pomeni, da slike niso izprane in neverjetno živih barv različnih stopenj svetlosti.
# Popolna moč in dizajn

Ustvarjen za maksimalno produktivnost, je Galaxy S22 Ultra opremljen z najnovejšim 4 nm procesorjem, ki poganja najnaprednejšo Samsung obdelavo umetne inteligence in tehnologije strojnega učenja. Ta pametni telefon prinaša tudi izjemno močno baterijo, ki podpira super hitro polnjenje 45 W, tako da lahko uporabniki nemoteno uživajo v priljubljenih aplikacijah in vsebinah. Galaxy S22 Ultra odlikuje tudi najprestižnejši dizajn, zahvaljujoč v elegantni kovinski okvir skoraj nevidno integriranim objektivom. Dodatno prefinjenost zagotavlja matirana zaključna obdelava v kombinaciji z ostrimi robovi, ki vse skupaj zaokrožajo v enoten aerodinamičen dizajn, ki smo ga vajeni na napravah Galaxy Note.

Uživajte v ugodnostih

Svoj telefon lahko tudi povežete v OneDrive in uživate kar pol leta s 100 GB shranjevalnega prostora s serijo Galaxy S22. Vse fotografije iz potovanj in izletov bodo tako varno shranjene. Preizkusna različica je namenjena novim uporabnikom serije Galaxy S22, ponudba pa je na voljo med 25. februarjem 2022 in 31. januarjem 2023.

S telefonom iz serije Galaxy S22 pridobite še posebno ponudbo pri ogledu YouTube Premium, ki jo lahko izkoristite popolnoma brezplačno v obdobju štirih mesecev. Na voljo je vsem, ki do 1. marca 2023 kupijo in aktivirajo katerokoli napravo (S22, S22+ ali S22 Ultra) ter izpolnjujejo pogoje promocije.

Oglejte si Youtube brez prekinitev v omrežju 5G. Več o dostopu do Youtube Premium si lahko preberete tukaj.

Več informacij o S22 seriji lahko dobite na www.samsung.si.
Samsung