R. K. | 2. 9. 2022, 17:02

Srbski predsednik Vučić po več kot sto kozarcih vina: "To zame ni nič, v soboto pridem spet"

Posnetek zaslona/Twitter/FeljtonRs

Aleksander Vučić je na očeh javnosti povsem sproščeno pogledal zelo globoko v kozarec. Celo tako zelo globoko, da so mu ga v nekem trenutku želeli celo vzeti iz rok. 

Na beograjskem vinskem sejmu Vinska vizija odprtega Balkana je srbski predsednik Aleksandar Vučić poskrbel za začudenje, ko je pred očmi številnih gledalcev pred televizijskimi zasloni spil več kot sto kozarcev vina. 
Da ima Vučić očitno zelo rad vino, ni več nobena skrivnost. Srbski gledalci so lahko več kot eno uro na različnih televizijskih kanalih spremljali, kako je njihov predsednik degustiral vina. Pri tem so našteli, da je zvrnil več kot sto kozarcev. "To zame ni nič, v soboto pridem spet," se je na koncu pohvalil.

V prenosu je bilo videti, kako mu je skušala na neki točki njegova predstavnica za medije Suzana Vasiljević kozarec izpuliti iz rok, a se Vučić ni pustil. Vzel ji ga je nazaj in nadaljeval s pitjem. “Boji se, da sem spil preveč, to je v redu,” je ob tem komentiral.

Po sejmu je Vučić gostil večerjo

Vendar se tudi Vasiljevićeva ni dala kar tako. Odgovorila mu je, da se ne boji, temveč da ga čaka albanski premier. Kasneje ga je poskušala celo pograbiti za roko, a se ji je izmuznil. Nazadnje ji je s pogledom nakazal, naj odneha in odide, kar je tudi storila, poroča slovenski portal N1.

Po udeležbi na sejmu je Vučić na večerji gostil voditelje Albanije, Severne Makedonije in Črne gore, pa tudi turškega zunanjega ministra. 

Na sejmu je sta bila prisotna tudi srbski teniški zvezdnik Novak Đoković in Vučićev sin Danilo Vučić, za katerega se je oče pohvalil, da dela v vinoteki.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol