13. 5. 2022, 11:37

TA ženska lahko NAENKRAT zanosi z dvema različnima moškima

Profimedia/TikTok/fotomontaža

Kako se je odzvala, ko so ji predlagali, da bi si morala poiskati moškega z dvema penisoma?

Američanka je s svojimi sledilci na TikToku delila podrobnosti o svoji posebnosti, zaradi katere se je rodila z dvema maternicama in dvema vaginama, zanosi pa lahko celo z dvema otrokoma, po enim v vsaki maternici.

Sooča se z enakimi težavami kot druge ženske - a dvakrat

37-letna Leanne Bell iz Arizone trpi za redko anomalijo uterus didelphys, zaradi katere ima nekatere organe podvojene. Gre za stanje, pri katerem deklici pri razvoju namesto ene, zrasteta dve maternici. Nekatere ženske, ki trpijo za to posebnostjo, pa imajo tudi dva maternična vratu, ki se končujeta v dve ločeni vagini.

@theladyleanne Reply to @malloypandaxo Excellent question! #uterinedidelphys #twouterus #twocervixes #wombmates #themoreyouknow #tampons #divacup #accountant #rarecondition #maybeshesbornwithit #medicalanomaly #TheAdamProject #anomaly #oddities #vulnerable #strange #uterusdidelphys #questionsAnswered #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound - Leanne

Leanne je na TikToku odkrito spregovorila o svojem stanju. "Moje telo vas bo pustilo odprtih ust," je v enem od videov dejala Američanka. "Rodila sem se z dodatnimi deli telesa, ženskimi deli telesa." Pojasnila je, da se mesečno sooča z enakimi težavami kot vse druge ženske, le da pri njej to poteka dvakrat. Ima namreč tudi dve menstruaciji, poroča Daily Mail.

Za svoje stanje je izvedela po naključju

Njeni menstruaciji ponavadi potekata hkrati, spet drugič ne. Ko ji jemljejo bris materničnega vratu, ji vzamejo dva. Nosi tudi dva tampona. Pravi, da vse, kar počnejo ženske, ona počne dvojno. V enem izmed videov je podrobno opisala tudi, kako se je seznanila s svojim stanjem. Trpela je namreč zaradi hudih menstrualnih krčev, zaradi česar je poiskala zdravniško pomoč, tam pa so jo seznanili s šokantno novico. Kljub težavam pa svoje osebne stvari s sledilci na TikToku pogosto deli s pridihom humorja.

@theladyleanne #uterinedidelphys #uterusdidelphys #twouterus #twocervixes #twotunnels #maybeshesbornwithit (#shewasbornwithit) #birthdefect #congenitalanomalies #anomoly #rare #theladyleanne ♬ Funky - Cench 😩🤞(tey)

Zanosila bi lahko v obeh maternicah istočasno

Nekatere uporabnike TikToka je med drugim zanimalo, ali lahko s svojim stanjem zanosi. Leanne je pojasnila, da sicer lahko, a bi bila to zelo tvegana nosečnost. Dejala je, da še ni bila noseča, če bi kdaj dejansko rodila, pa bi morala s carskim rezom. "Pravzaprav bi lahko zanosila v obeh maternicah naenkrat. Dojenček v eni in dojenček v drugi. In to z dvema različnima moškima, če bi le bilo v razmahu enega tedna," je še dejala.

@theladyleanne My double v@gina is a bicycle built for one, if you will. #uterinedidelphys #rarecondition #twouterus #twocervixes #themoreyouknow #accountant #maybeshesbornwithit #medicalanomaly #anomaly #oddities #vulnerable #strange #fyp #foryou #WomenOwnedBusiness #SeeHerGreatness #OscarsAtHome ♬ Ah ah ah - kriptozavr

Njeni sledilci na TikToku imajo tudi nenavadne predloge. Nekateri so ji predlagali, da bi si morala poiskati moškega z dvema penisoma. Na kar se je Leanne seveda odzvala s svojevrstnim humorjem. Njeno reakcijo si oglejte v zgornjem videu.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord