R.S. | 9. 11. 2023, 06:00

Kaj nas čaka leta 2024? Baba Vanga ni bila optimistična

Profimedia/Facebook/Ayşe Balın/fotomontaža

Slavna prerokovalka je dejala, da nas naslednje leto čakajo grozljive stvari. 

Leto 2023 se počasi bliža koncu, številne pa zanima, kaj nas čaka v prihodnjem letu. Kaj je za leto 2024 napovedala Baba Vanga? Slepa prerokinja je napovedala teroristične napade v Evropi, atentate in krize, poroča Irish Mirror. V svojih vizijah za leto 2024 naj bi napovedala grozljive vremenske razmere in naravne nesreče, pa tudi povečanje sevanja. 

Videla je tudi, da bo nekdo poskušal ubiti Putina. Pred človeštvom je velika gospodarska kriza - Vanga je videla veliko smrti, piše Mirror. Po njenih napovedih bo kmalu Vzhod prevzel nadzor nad svetom. A ni vse tako črno. Naslednje leto naj bi dosegli velik napredek na področju medicine. Kmalu naj bi odkrili zdravilo za raka. 

Profimedia/Facebook/Mamamia/fotomontaža

Baba Vanga se je rodila v Severni Makedoniji leta 1911, večino svojega življenja pa je preživela v Bolgariji. Pri 12 letih je izgubila vid in trdila, da ji je Bog podaril dar jasnovidnosti. Po srečanju z angelom naj bi svoj fizični vid zamenjala za sposobnost videti prihodnost.

Zaslovela je zaradi domnevnih moči napovedovanja prihodnosti in zmožnosti stika z mrtvimi. Njene napovedi segajo vse do leta 5079. Uspešno naj bi napovedala napad na newyorška dvojčka 11. septembra in brexit. Umrla je leta 1996 zaradi raka na prsih. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol