R. K. | 2. 9. 2022, 09:31

Baba Vanga napoveduje: globalne katastrofe bodo leta 2023 zdesetkale prebivalstvo

Profimedia/Facebook/Mamamia/fotomontaža
Baba Vanga napoveduje: globalne katastrofe bodo leta 2023 zdesetkale prebivalstvo (foto: Profimedia/Facebook/Mamamia/fotomontaža)

Slavna bolgarska jasnovidka je v svojih napovedih uzrla številne katastrofe, ki so ali še bodo doletele Zemljo. Tudi za naslednje leto ne napoveduje ničesar dobrega. Kaj vse nas bo doletelo?

Po napovedih slepe jasnovidke babe Vange nas v naslednjem letu ne čaka ničesar dobrega. Če se bodo prerokbe uresničile, bodo svet pretresale številne katastrofe in naravne nesreče ter celo invazija vesoljcev. Še naprej bo pustošila pandemija, ki bo vzela na milijone življenj. Prebivalstvo na Zemlji pa naj bi se drastično zmanjšalo.

Baba Vanga je še letos napovedala odkritje smrtonosnega virusa v Sibiriji, zaradi katerega bo umrlo na milijone ljudi. To je sicer le ena izmed šestih napovedi za leto 2022. Dve izmed teh naj bi se že uresničili. Še več prerokb pa je bolgarska jasnovidka svetu zapustila za leto 2023. 

Profimedia

Poskusi na ljudeh in sončev cunami

Med drugim je napovedala, da bodo zdravniki opravili serijo poskusov na ljudeh, zaradi katerih bo umrlo več sto tisoč ljudi. Ljudem naj bi vbrizgali različne viruse, ki bodo povzročali že znane bolezni, kot sta bubonska kuga in kolera. Zgodila naj bi se tudi velika sončna nevihta oziroma sončni cunami, ki naj bi močno vplival na Zemljin magnetni ščit ter uničil komunikacijske satelite, kar bo imelo za ljudi uničujoče posledice.

To pa nista edini katastrofi, ki nas po njenih napovedih čakata v letu 2023. Prerokovala je tudi močno eksplozijo, ki jo bo povzročila okvara na jedrski elektrarni. Zaradi tega naj bi nad Kitajsko zbrani strupeni oblaki po vsem svetu močno povečali zdravstvene težave ljudi.

Profimedia

Vesoljska invazija in kontrolirano razmnoževanje

Napadli nas bodo tudi vesoljci. Takrat bomo za tri dni in tri noči ostali brez elektrike, videlo pa se ne bo niti zvezd niti lune. Invazija iz vesolja naj bi tako močno zdesetkala prebivalstvo na Zemlji, da na planetu ostalo le še 10.000 ljudi. 

Ljudje se bodo leta 2023 začeli razmnoževati le v laboratorijih, pri čemer si bodo pomagali z umetnimi maternicami. O njihovih telesnih in osebnostnih lastnostih bodo podobno kot v Huxleyjevem Krasnem novem svetu odločali voditelji. Oblasti bodo te procese popolnoma nadzorovale, naravne porode pa prepovedale.

Profimedia

Prerokbe za več tisočletij

Leta 2023 naj bi se po prerokbah babe Vange spremenila tudi Zemljina orbita, kar bi lahko prineslo nove globalne katastrofe. Bolgarska jasnovidka je prerokbe sicer zapustila za nekaj tisočletij vnaprej, točneje do leta 5079, ko naj bi se po vseh napovedanih katastrofah vendarle zgodil dokončen konec sveta.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.