N. V. | 17. 4. 2022, 14:52

Čudovita zgodba, zaradi katere boste zagotovo potočili solzico: Sodna dvorana, polna ljubezni

Profimedia

Tako čustveno je bilo doživljanje velike spremembe za otroka, ki je našel svojo družino.

Potem ko sta več kot leto dni skrbela za 5-letnega Michaela Clarka Jr., sta ga Američana Andrea Melvin in Dave Eaton končno lahko imenovala svoj sin.

Zakonca sta bila skupaj deset let in sta si želela postati starša. Posvojitev Michaela je tako zanju bila uresničitev sanj.

Edina stvar, ki bi lahko naredila dan, ko sta ga posvojila bolj čaroben, bi bila, da bi povabili celoten Michaelov razred v vrtcu, da bi bili priča tej priložnosti. In seveda, prav to so storili.

Michael je želel, da so njegovi prijatelji tam

Dave je za ABC News omenil, da je bil Michaelov razred zanj zelo poseben. Zato sta se njegova učiteljica, gospa McKee, in njegova mama dogovorili, da se razred udeležil slovesnosti posvojitve.

Dave je za ABC News povedal: "Obožuje gospo McKee. Enkrat je rekel: "Veš, razred je moja družina." In želel je, da so tam." 

Sodna dvorana, polna ljubezni

Sodnica Patricia Gardner je na dan posvojitve opazila podporno množico v sodni dvorani: "Razumem, da so se nam pridružili Michaelovi sošolci in učiteljica v vrtcu."

Otroci so v sodno dvorano namreč prišli s papirnatimi srčki, ki so bili pritrjeni na lesene palčke. Držali so jih med slovesnostjo posvojitve v podporo sošolcu in prijatelju.

Uradno je!

Sodnica Gardner je uradno razglasila posvojitev. Fant je bil ves nasmejan, potem ko sta Dave in Andrea uradno postala njegova mamica in očka.

Michael pove svetu, kaj mu pomeni oče

V intervjuju po slovesnosti Michael ponosno pove sodni dvorani: "Ljubim svojega očeta!" Dave je bil tako ganjen nad tem, kar je Michael rekel, da se je le nasmehnil in odgovoril: "To je preveč."

Sodnica s vprašanjem za občinstvo

Sodnica je nato na sodno dvorano nagovorila z zelo pomembnim vprašanjem. Otroke je prosila, naj delijo svoja čustva do svojega prijatelja Michaela.

Otroci so se hitro odzvali. En je rekel: "Ljubim Michaela." Verjetno najbolj čudovit odziv je bil od drugega dečka v njegovem razredu. Sodniku je odgovoril z: "Ime mi je Steven in Michael je moj najboljši prijatelj." 

Tričlanska družina

Potem ko je bila posvojitev končana, so uradniki okrožja Kent zapisali: "V sodni dvorani sodnice Patricie Gardner ni suhih oči." 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol