O. T. | 7. 9. 2022, 13:51

VIDEO: Voditeljico med poročanjem v živo zadela možganska kap

Twitter/posnetek zaslona/Profimedia/fotomontaža

Kot vemo, se ob poročanju v živo lahko marsikaj pripeti. To je zdaj izkusila tudi televizijska voditeljica, ki jo je med branjem poročil obšla nenadna slabost.

Voditeljica poročil iz Oklahome Julie Chin je v studiu med prenosom v živo nenadoma začela jecljati in ponavljati besede. Takoj se je videlo, da ni vse v najlepšem redu. Televizijska produkcija je takoj prekinila prenos v živo, voditeljico pa so z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico, kjer so po pregledu ugotovili, da je utrpela možgansko kap. Na srečo je še pravočasno poiskala medicinsko pomoč in bo, kot kaže, popolnoma okrevala.

"Žal mi je, da so gledalci na lastne oči videli kap, ki je prišla od nikoder, saj sem se še pred začetkom oddaje počutila odlično. Ko pa se je oddaja začela, sem nenadoma delno izgubila vid. Nekaj ​​minut pozneje mi je otrpnila dlan, nato celotna roka. Vedela sem, da sem v resnih težavah, ko nenadoma nisem mogla iz ust spraviti besed, ki sem jih videla na teleprompterju," je povedala Julie, ki optimistično zre v prihodnost in verjame, da se bo kmalu vrnila na delovno mesto.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord