N. V. | 21. 3. 2024, 16:01

Ženska z dvema vaginama je v razmerju z dvema fantoma: "Vsak uporablja svojo" (FOTO)

Instagram/twopssyprincess

25-letnica razkriva, kako je živeti s tem nenavadnim medicinskim pojavom. 

Britanka Annie Charlotte iz Surreyja se je rodila z dvema nožnicama in dvema maternicama, zato ima tudi dve menstruaciji. Ima pravzaprav eno vulvo, ki se deli na dve nožnici. To so zdravniki odkrili, ko je kot najstnica šla na vstavitev intrauterine naprave (IUD).

"Vse notranje stvari so podvojene. In vse je v redu, ker je moj reproduktivni sistem dejansko razdeljen na pol, tako da vsaka stran deluje neodvisno," poudarja Charlottova. Ta nenavadni medicinski pojav pomeni, da bi 25-letnica lahko spočela dva otroka z dvema različnima moškima hkrati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anniee Charlotte (@twopssyprincess)

Ima dva fanta

"Ne varam, ker svojima fantoma pustim, da uporabljata vsak svojo nožnico," za The Sun razkrije, da ima dva fanta. Z enim od moških je v razmerju štiri mesece, z drugim pa dva meseca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anniee Charlotte (@twopssyprincess)

"Pravzaprav ne vesta drug za drugega, mislim, da jima ni treba vedeti," pojasnjuje. "Oba vesta, da hodim na zmenke za zabavo in da ničesar ne jemljem resno. Bomo videli, kaj se bo zgodilo," dodaja, da se zaveda, da bi lahko kmalu izvedela drug za drugega, saj je "težko žonglirati" z dvema moškima. Z vsakim od njiju se vidi enkrat na teden in z vsakim preživi vsak drug konec tedna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anniee Charlotte (@twopssyprincess)

"Ne seksam z obema na isti dan, mislim, da je to pošteno," meni. "Zdi se, da se fantje razburjajo zaradi deklet, ki spijo z dvema fantoma v enem dnevu, zato mislim, da je tako najboljše," pravi.

Dvojna maternica

Dvojna maternica (uterus didelphys) je redek medicinski pojav, s katerim se ženske rodijo. Vsaka maternica ima svoj jajcevod in jajčnik. Nekatere ženske imajo lahko tudi dva maternična vrata in dva vaginalna kanala. Nožnice so razdeljene s steno tkiva. "Ko sem se prvič dotikala sama sebe, se nisem zavedala, da to, da se dotikaš stene, ni normalno," Charlottova razlaga o 'steni' med nožnicama.

Čeprav je Charlottova uspela najti način, da kljub bolezni živi normalno življenje, pa ima bolezensko stanje tudi številne stranske učinke – začenši z bolečimi menstruacijami, ki se lahko pojavijo v različnih obdobjih meseca. Prav menstrualni simptomi so pogosto tisti, ki vodijo do diagnoze. Ženske pogosto tudi mislijo, da jim tamponi puščajo, čeprav je to v resnici zato, ker je njihov tampon samo v eni nožnici. "Včasih sem mislila, da imam le zelo močne menstruacije, a sem si v resnici samo vstavljala tampon v napačno nožnico. Ne krvavita hkrati," razlaga Charlottova.

Poleg tega lahko stanje povzroči zaplete v nosečnosti. Pri osebah z dvojno maternico obstaja večje tveganje za spontani splav in prezgodnji porod, vendar lahko zdravo zanosijo.

Življenje z nenavadnim medicinskim pojavom

"Ko sem izvedela za diagnozo, sem bila mlada ženska. Ravno sem se začela zanimati za zmenke in raziskovanje različnih delov svojega telesa in nenadoma so mi povedali, da je moje splovilo drugačno od vseh drugih. Kot najstnik si želiš biti 'normalen', in ko so mi povedali, da nisem, je bilo res zelo strašljivo," razlaga, da je bila pot do sprejemanja bolezni precej trnjeva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anniee Charlotte (@twopssyprincess)

A uspelo ji je, da na stanje ne gleda več kot na zdravstveno težavo, temveč kot na nekaj, kar jo dela posebno. "Zdaj sem to popolnoma sprejela – sprejela kot del sebe – in nikoli nisem bila bolj samozavestna," razkrije 25-letnica, ki danes služi denar kot OnlyFans model.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord