R.S. | 20. 10. 2023, 20:22

Nenadoma umrla znana fitneserka. Kaj je šlo narobe?

Facebook/Raechelle Chase IFBB Figure Professional

Njeni bližnji ne morejo verjeti, da jih je zapustila ...

Raechelle Chase, novozelandska fitneserka in bodybuilderka, je umrla. Stara je bila 44 let. Na Facebooku je imela več kot 1,4 milijona sledilcev, večkrat pa je bila opisana kot "internetna senzacija." Vzrok njene smrti še ni znan, umrla pa naj bi v začetku oktobra. 

Mama petih otrok je bila znana po svojih objavah o fitnesu, delala je tudi kot manekenka. Kar 14-krat je krasila naslovnice revij, poroča Daily Mail. Tekmovala je na številnih mednarodnih tekmovanjih, zadnja leta pa je bila tudi vplivnica, ki je ponujala spletno mentorstvo na področju fitnesa. 

"Podpirala nas je, bila je dobrosrčna in vedno je imela najboljše nasvete za nas. Bila je divja ženska z ambicijami in navdihnila je milijone ljudi po vsem svetu. Neznansko jo pogrešam in ljubezen nikoli ne bo zbledela," je zapisala njena najstarejša hčerka Anna Chase. Prijatelj Keith O'Connell je njeno smrt opisal kot nenadno in nepričakovano. "Ne bom lagal, zelo malo stvari v mojem življenju me je tako prizadelo kot tvoja smrt ... Imela si še toliko življenja pred sabo. Toliko ljubezni, ki bi jo lahko dala," je zapisal. 

Zadnja objava

44-letnica je bila na družbenih omrežjih nazadnje aktivna 30. septembra. "Rast je lahko boleča, spremembe so lahko boleče, a nič ni tako boleče, kot če ostaneš nekje, kjer ne spadaš," je zapisala na Instagramu. Konec prejšnjega meseca je na Facebooku delila tudi fotografije, ki jih je posnela za novozelandsko revijo.