K. Ž. | 4. 4. 2024, 11:40

Objavljena prva fotografija enega od moških, ki je kriv za smrt male Danke

Pronadjime.mup.gov.rs

Moški je v celoti priznal krivdo.

V javnost je pricurljala prva fotografija moškega, ki je bil v avtu, s katerim je do smrti zbil komaj dveletno Danko. Po poročanju portala Blic so v avtomobilu našli sledi krvi, nato pa so opravili še DNK analizo in potrdili, da gre za kri pogrešane Danke Ilić.

"Zaradi načrta dela podjetja so pristojni vedeli, kdo je v tistem času vozil avtomobil. Osumljenima so odvzeli prostost, umor pa sta takoj priznala," je za Blic povedal neimenovan vir. Po poročanju Informerja sta delavca vozila izjemno hitro in zbila deklico, ki je očitno odtavala z dvorišča.

Eden od moških, ki je priznal krivdo za umor pogrešane deklice Danke Ilić.

Eden od moških, ki je priznal krivdo za umor pogrešane deklice Danke Ilić.

Družbena omrežja

"Stala je sredi ceste, vanjo sta se zaletela s polno hitrostjo. Šla sta ven, toda namesto da bi ji pomagala, sta jo strpala v prtljažnik. Deklico sta odpeljala na deponijo in jo tam odvrgla. Najprej sta jo zasula s smetmi, da bi prikrila sledi, potem pa sta avto temeljito očistila s kislino in kemikalijami, kakopak v želji, da bi ostranila sledi krvi. Šele s forenzično analizo in uporabo posebnih svetilk so odkrili sledi krvi. Pozneje je bilo ugotovljeno, da je na avtu dejansko kri Danke Ilić," je podrobnosti tragične smrti male deklice osvetlil Informer.