R.S. | 16. 10. 2022, 07:35

Grozljivo odkritje: v potovalnem kovčku našli ožigosano truplo 12-letne deklice

Twitter/gchahal

Številke niso bile napisane ali izrezane v dekličino telo, temveč so jih na njo ožigosali z napravo. 

Policisti so v 19. okrožju Pariza našli kovček, v katerem se je nahajalo truplo 12-letne deklice. Iskalno akcijo naj bi sprožil dekličin oče, ki je postal zaskrbljen, ko se hčerka ni vrnila iz šole. Opozoril je tudi soprogo, ki je takoj obvestila policijo.

Kaj so pokazale kamere? 

Truplo mladoletnice so našli v kovčku, nedaleč od stanovanjske zgradbe, v kateri je živela. Bila je zvezana, imela pa je prerezano grlo. Območje so kriminalisti nemudoma zavarovali, na kraj so prispeli forenzični izvedenci. Na njenem telesu so bile nepojasnjene številke 1 in 0. Številke niso bile napisane ali izrezane v dekličino telo, temveč so jih na njo ožigosali z napravo. Obdukcija je razkrila, da je umrla zaradi zadušitve

Pariški časnik Le Perisien poroča, da je deklica ob 15. uri vstopila v zgradbo, v kateri je živela, nato pa izginila. Njene posmrtne ostanke so odkrili ob 23. uri. Kamere so v nočnih urah posnele žensko, ki je iz zgradbe s težavo vlekla potovalni kovček. Ta je bil zelo podoben tistemu, v kateremu so našli truplo. 

Kriminalisti primer obravnavajo kot kaznivo dejanje umora, aretirali so že šest oseb. Eden izmed teh naj bi bil moški, ki je našel kovček in poklical policijo.