R.S. | 16. 7. 2023, 08:02

Razočarani turisti: obiskovalci hrvaške plaže ostali brez brisač

Facebook/Općina Gradac

Zagotovo so bili presenečeni, ko so ugotovili, da njihovih brisač ni več ...

Komunalni delavci so v občini Gradac na Hrvaškem čistili plažo. Na plaži so odstranili vse brisače, dejanje pa ni bilo po godu turistom, ki so z brisačami želeli rezervirati mesto za naslednji dan. 

"Zgodaj zjutraj smo delavci uspešno izvedli akcijo odstranjevanja rekvizitov, ki so ostali na plažah. Znova opozarjamo, da je čez noč prepovedano puščati brisače in/ali kakršne koli druge rekvizite brez nadzora," je sporočila občina na družbenih omrežjih.

Občina se želi boriti proti tistim, ki na takšen način opravijo tako imenovano plažno rezervacijo. Objava je prejela številne pozitivne odzive, oglasili so se tudi Slovenci: "Bravo fantje, da izpolnjujete občinske odloke! Svoje delo opravljate vestno in odgovorno. Vsi razvajeni lenuhi, prosim, da ne kritizirate tukaj dela teh pridnih rok, ki vsako jutro čistijo vašo plažo. Sem delavec v podjetju, ki skrbi za lepo okolje v mestu Celje v Sloveniji. Vem, kako ti fantje pridno in odgovorno opravljajo svoje delo," je zapisal eden od komentatorjev.  

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol