K. Ž. | 29. 5. 2024, 11:15

Pred sedmimi leti izginil najstnik, iskali so ga povsod, a zaman … Pred nekaj dnevi pa je prišel nepričakovan klic

Profimedia

Živel je v velikem nemškem mestu in opravljal različna dela, je povedal njegov oče.

Mladenič iz Nemčije je izginil iz svojega doma na Bavarskem, ko je bil star le 15 let. Neljubi dogodek se je zgodil leta 2017, zdaj, sedem let po izginotju, pa se je pogrešani nenadoma ponovno pojavil.

Kje je bil in kaj je počel vsa ta leta, ostaja skrivnost, poročajo nemški mediji. Po njegovem izginotju je policija začela iskalno akcijo, leta 2019 so njegovo fotografijo objavili tudi mediji, o primeru pa je poročala tudi televizija. A žal je bilo vse zaman, saj pristojni niso dobili nobenih koristnih informacij. Policija je celo sumila, da je bil umorjen, poroča Jutranji list.

Sam stopil v stik z družino

A te dni je prišlo do presenetljivega preobrata. Mladenič je stopil v stik s svojo družino. "Policija je uradno preklicala iskanje Tilla R.," je sporočila policija. Ozadje njegovega izginotja sicer še ni znano, policija je v sporočilu za javnost zapisala le, da ni šlo za kaznivo dejanje.

Oče mladeniča je za RTL povedal, da je njegov sin v redu. "Odlična novica je, da se je sin vrnil. Počuti se dobro in presrečni smo, da se je odločil vrniti domov. Njegovi bratje so šli ponj. Živel je v velikem nemškem mestu in opravljal različna dela," je povedal njegov oče.

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu