A. B. | 6. 5. 2022, 18:58

Javnost začudena: ali princ Harry in Meghan skrivata svojega sina?

Profimedia

Medtem ko svet čaka nove fotografije njunega sina Archieja, so splet preplavila govorice o tem, kaj bi lahko to pomenilo.

Oboževalci kraljeve družine so ponovno razočarani nad princem Harryjem in Meghan Markle. Še zmeraj namreč niso dočakali nove fotografije sina Archieja, ki je na današnji dan dopolnil 3 leta.

Odkar par ni več del družinske monarhije, se širša javnost sprašuje, kako je njun prvorojenec pravzaprav sploh videti. 

Nekdanja člana kraljeve družine sta se njegov obraz odločila zakriti že lani. Za 2. rojstni dan sta delila fotografijo, na kateri pozira z balonom v roki od zadaj. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TheCambridges&Sussex (@thecambridgessussex)

Mnogi uporabniki Twitterja menijo, da je njuna odločitev v veliki meri posledica varnostnih groženj, zaradi katerih se mlada družinica ne vrača več v Veliko Britanijo. 

Kraljeva družina že podelila svoje čestitke 

Medtem ko na uradne fotografije malega slavljenca še čakamo, so čestitke iz kraljevega dvora že prispele. 

Na Twitterju in Instagramu sta mu prva čestitala vojvodinja Kate in princ William, ki sta v objavi zapisala: "Archieju želimo srečen 3. rojstni dan." 

Medtem so iz soban kraljice Elizabete ll. Archieju voščili na Instagramovi zgodbi, kjer so objavili fotografijo, na kateri je kraljica spoznala svojega vnučka. Ob njej so zapisali: "Archieju Mountbatten-Windsor-ju želimo vesel 3. rojstni dan." 

Instagram/Kraljeva družina/posnetek zaslona

Rojstnodnevne čestitke so mu oboževalci izrekli tudi na Twitterju. Ena izmed njih je v objavi delila posnetke princa Harryja in skupnih družinskih trenutkov. 

Čeprav smo na uradnih fotografijah malčkov obraz že lahko videli, v zadnjih letih lahko le ugibamo, kako je videti 3-letni Archie. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord