25. 5. 2022, 20:05

Kate Moss komentirala govorice, da je bil Depp nasilen do nje

Profimedia

Britanska manekenka je pričala v živo preko video klica, kaj je povedala?

Slavna britanska manekenka Kate Moss je kot priča nastopila v sodnem postopku, v katerem zvezdnik Johhny Depp za slabih 47 milijonov evrov toži svojo bivšo ženo Amber Heard, ki naj bi ga v članku iz leta 2018 očrnila z neresničnimi navedbami.

Profimedia

Depp naj bi Mossovi celo pomagal

Manekenka je med pričanjem dejala, da je Depp, ki je njen bivši fant, ni nikoli zlorabil, kakor je trdila 36-letna Amber. Po navedbah Mossove trditev, da naj bi jo igralec nekoč potisnil po stopnicah, ne drži. Po njenih besedah je Depp ni nikoli potisnil, ampak ji je celo priskočil na pomoč po tem, ko je po stopnicah padla sama, poroča BBC.

Profimedia

Mossova, ki je z Deppom hodila v obdobju med 1994 in 1998, je med kratkim pričanjem dejala, da je igralec v času njune zveze ni nikoli potiskal ali brcal. Po njenih besedah je, ko ji je na stopnicah spodrsnilo in si je poškodovala hrbet, pritekel Depp, jo odnesel v sobo in poklical zdravniško pomoč.

Profimedia

Navedbe močno škodovale igračevi karieri

Da naj bi Depp Mossovo potisnil po stopnicah je Amber Heard sicer zapisala tudi v članku, ki je bil leta 2018 objavljen v Washington Postu, v njem pa je trdila, da je bila tudi sama žrtev zlorabe. Članek je po navedbah igralčevih odvetnikov neprecenljivo škodil njegovi karieri.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord