A. B. | 11. 8. 2022, 11:18

Kako prikupno! 6-letna deklica na rojstnodnevno zabavo povabila princa Georgea

Profimedia

Mali princ je priljubljeni član kraljeve družine tudi pri otrocih. Kraljevi protokol tovrstnih udeležb sicer ne dovoljuje, so tokrat naredili izjemo?

9-letni princ George, sin Kate Middleton in princa Williama, je domov prejel prav posebno vabilo. 6-letnica ga je namreč povabila na rojstnodnevno zabavo.

Vojvodinja Cambriška je vse navdušila s pismom, ki ga je poslala šestletnici in ji sporočila tudi, ali se mali princ dogodka lahko udeleži. 

Profimedia

Kate Middleton deklici poslala pismo 

Čeprav vojvoda Cambriški in vojvodinja Cambriška tako kot drugi člani kraljeve družine vsakodnevno prejemata ogromne količine pošte oboževalcev, je 40-letna Kate poskrbela, da je deklici odgovorila kar s pismom. 

Čeprav je pismo prišlo z večmesečno zamudo, je s širšo javnostjo o tem spregovorila dekličina mama, ki je, kot poroča The Express, povedala, da ga slavljenka ne bo nikoli pozabila. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)

Kaj je pisalo v pismu?

Kot je razkrila dekličina mama, je v pismu pisalo: "Vojvoda in vojvodinja Cambriška sta me prosila, naj se vam zahvalim za pismo, s katerim ste princa Georgea povabili na 6. rojstni dan. Žal mi je, da ste morali tako dolgo čakati na odgovor. Njena kraljeva visokost je izjemno hvaležna za vaše čudovito povabilo. Po preučitvi vseh možnosti moram na žalost z velikim obžalovanjem reči, da morajo njihove kraljeve visokosti zavrniti povabilo." 

Ob tem je pojasnila, da sta bila izjemno ganjena ob prebiranju pisma, zato sta glede na pozen odgovor lahko deklici zapisala le, da upata, da je v rojstnem dnevu neizmerno uživala. 

S to potezo je Middleton ponovno osvojila srca ljudi in pokazala, da je na dobri poti, da postane 'princesa ljudskih src', tako kot njena pokojna tašča princesa Diana.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord