R. K. | 2. 5. 2023, 08:25

Kate Middleton ob rojstnem dnevu objavila najnovejšo fotografijo princese Charlotte (čisto se boste raznežili)

Profimedia/fotomontaža

Pravnukinja pokojne Elizabete II. je upihnila že osmo svečko na torti.

Valižanska princesa Charlotte praznuje osmi rojstni dan. Njena mati Kate Middleton je na predvečer veselega dogodka objavila prisrčno fotografijo, na kateri se čez Charlottin obraz razlega velik nasmešek. Tretja v vrsti za britanski prestol na fotografiji pozira na belem stolu v beli obleki z vzorci rož. Fotografija, ki jo je posnela Middletonova, je nastala konec tedna v Windsorju.

Profimedia

Kraljevi vnuki na kronanju

Charlotte se je rodila 2. maja 2015 ob 8.34 v bolnišnici St Mary's v Londonu, ob rojstvu je tehtala 3,7 kilogramov. Osemletnica bo po napovedih skupaj s svojima bratoma Georgejem in Louisom v soboto prisotna na kronanju svojega dedka, novega britanskega kralja Karla III. Princ George bo tudi eden od osmih častnih pažev, ki bodo med procesijo pomagali pri držanju kraljevih oblačil.

Vsi trije otroki naj bi se nato supaj s svojima staršema princem Williamom in Kate Middleton pojavili tudi na balkonu Buckinghamske palače. piše BBC.

12 pravnukov pokojne kraljice

Pokojna britanska kraljica Elizabeta II. je sicer imela 12 pravnukov, s katerimi je rada preživljala tudi svoje proste trenutke. Eno od fotografij, na kateri je obkrožena z večino svojih pravnukov, je kraljeva družina objavila 21. aprila, na dan, ko bi praznovala svoj 97. rojstni dan. Fotografija je nastala lanskega avgusta, teden dni pred njeno smrtjo.

Na fotografiji, ki jo je posnela ljubiteljska fotografinja Kate Middleton, so: Lady Louise Mountbatten-Windsor, James, grof Wesseški, Lena Tindall, princ George, princesa Charlotte, Isla Phillips, princ Louis, Mia Tindall, Lucas Tindall in Savannah Phillips.

Manjkata le otroka princa Harryja in Meghan Markle Archie in Lilibet, ki sta bla takrat v ZDA. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol