R.S. | 6. 7. 2023, 21:22

Kate Middleton ima razlog za veselje: prihaja nov družinski član (spol še ni znan)

Profimedia

Kraljeva družina je nad novico zagotovo navdušena. 

Kate Middleton bo četrtič postala teta. Njena sestra Pippa Middleton ima že tri otroke, zdaj pa prvega otroka pričakuje njen brat James Middleton. Na družbenih omrežjih je sporočil, da bosta z ženo Alizee Thevenet postala starša. Spola otroka nista razkrila. "Ne bi mogli biti bolj navdušeni, no, Mable bi lahko bila," je 36-letnik zapisal ob dveh fotografijah, na katerih je njegova žena s psičko Mable. 

"Začetek leta po izgubi moje ljubljene Elle je bil zelo težak, vendar bomo leto zaključili z najdragocenejšim malim dodatkom k naši rastoči družini," je še dodal. Njegova psička Ella ga je spremljala 15 let, kriva pa je tudi za to, da se je par sploh spoznal. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Brat Kate Middleton je leta 2021 za The Telegraph povedal, da je svojo bodočo ženo spoznal leta 2014 v klubu South Kensington Club, ko je Ella skočila na Alizee. Jamesu je bilo nerodno in se ji je šel opravičiti. Alizee je mislila, da je natakar in naročila pijačo. Še naprej je božala Ello, ki je uživala v njeni pozornosti. Par se je poročil sedem let pozneje. 

Bodoča starša julija letos.

Bodoča starša julija letos.

Profimedia

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord