R.S. | 14. 3. 2024, 10:43

Razvajeni morilec Kosta ima novo nenavadno željo: hoče, da ga v psihiatrični kliniki obišče ...

Facebook/Marc Lister

Zdravniki so nad njegovo željo šokirani. 

Morilec Kosta Kecmanović, ki je lanskega maja na osnovni šoli Vladislava Ribnikarja ubil 10 ljudi, je že deset mesecev zaprt na Nevrološki in psihiatrični kliniki za otroke in mladino v Beogradu. Slabo leto po pokolu mladoletnik še vedno ni pokazal niti kančka obžalovanja. Mislil naj bi samo nase, vsaj dan pa naj bi imel nove želje, ki šokirajo zdravnike in zdravstveno osebje. 

Nova nenavadna želja

14-letnik je zdravnike prosil, da mu pripeljejo duhovnika, poroča Republika.rs. Nad njegovo željo so bili vsi osupli. Vendar je imel poseben pogoj - duhovnika ne sme poznati. Čeprav ni jasno, zakaj ima mladoletnik takšno željo, pa srbski mediji namigujejo, da morda želi duhovniku povedati kaj o strelskem pohodu, saj ve, da duhovnik ne sme deliti informacij z ostalimi. 

Profimedia

Bo končno sodeloval s policijo? 

Čeprav deček sprva ni hotel sodelovati s policijo, naj bi jim v prihodnosti povedal več informacij. Vendar pod pogoji, ki jih bo sam določil. Med drugim naj bi "razkrinkal" svojo mamo Miljano Kecmanović, ki naj bi jo močno sovražil. 14-letnik trdi, da si želi sodelovati s policijo, da bo povedal vse podrobnosti in razkril, kako mu je mama pomagala pri njegovem grozljivem načrtu. Njegova mama ima sicer prepoved obiskov. 

Mirror

Edina oseba, za katero mu je mar

Čeprav Kecmanović kaže hladnokrvnost in sovraštvo do svoje mame, pa se še vedno včasih sprašuje kje je njegova mlajša sestra in kaj počne. Zaposlene na kliniki naj bi 8. marca prosil, da za dan žena na sestrin naslov pošljejo rožo in škatlo sladkarij. Pripravil naj bi ji tudi voščilnico, v kateri je zapisal, da je ni pozabil in da misli nanjo.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol